Koaličná rada k zotrvaniu Mikulca vo funkcii ministra vnútra nakoniec nebude, potvrdil Heger

0

19.8.2021 Mimoriadna koaličná rada k zotrvaniu Romana Mikulca (OĽaNO) vo funkcii ministra vnútra sa konať nebude. Médiám to v stredu povedal predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) s tým, že na pondelok 23. augusta je naplánovaná riadna koaličná rada.

S pôsobením Mikulca na pozícii ministra vnútra vyjadrili v poslednej dobe nespokojnosť predovšetkým predstavitelia hnutia Sme rodina. Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak svojho času povedal, že Mikulec nezvláda výkon svojej funkcie a na ministerstve má chaos.

Predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský sa dokonca nedávno nechal počuť, že by mal Mikulec zo svojej funkcie odstúpiť. Naopak, ministrovi vnútra vyjadrilo podporu hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO), strana Sloboda a Solidarita (SaS) či strana Za ľudí. Zvolanie mimoriadnej koaličnej rady požadoval predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina).

Viac k témam: koaličná rada, minister vnútra SR, premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Koaličná rada k zotrvaniu Mikulca vo funkcii ministra vnútra nakoniec nebude, potvrdil Heger © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -