Muž masturboval pred ostatnými cestujúcimi vo vlaku do Bratislavy, hrozí mu trojročný pobyt za mrežami

0

3.8.2021 Mužovi, ktorý masturboval vo vlaku plnom cestujúcich, hrozí až trojročný pobyt za mrežami. Poverený príslušník Odboru železničnej polície v Bratislave vzniesol obvinenie z prečinu výtržníctva 35-ročnému Lukášovi O. z okresu Topoľčany.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, v priebehu júla zaznamenala polícia na základe novinárskych otázok protiprávne konanie muža vo vlaku smerujúcom do Bratislavy.

„Z uvedeného konania bol vyhotovený aj audiovizuálny záznam, ktorý zobrazoval muža sediaceho v železničnom – tzv. veľkopriestorovom vozni. Muž počas jazdy vytiahol z nohavíc svoj pohlavný úd a začal na verejnosti, pred ostatnými cestujúcimi, ktorí sa v tom čase spolu s ním vo vozni nachádzali, masturbovať,” uviedol hovorca polície.

Železniční policajti sa prípadom začali ihneď zaoberať a aj na základe medializovania sa im podarilo v krátkom čase muža vypátrať. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému Lukášovi za takéto konanie trest odňatia slobody až na tri roky.

Viac k témam: masturbácia, obnažovanie, vlak
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž masturboval pred ostatnými cestujúcimi vo vlaku do Bratislavy, hrozí mu trojročný pobyt za mrežami © SITA Všetky práva vyhradené.

- Reklama -