Slovenská pošta prichádza s ďalšou novinkou – kartou pre podnikateľov

0
Pobočka Slovenskej pošty (Autor: SITA)

Len majitelia Poštovej Karty – Komerčnej si už nemusia odkladať účtovné doklady a potvrdenia z pôšt, ale po ukončení mesiaca dostanú elektronickú súhrnnú faktúru. Spolu s ňou zákazník získa aj detailný výpis transakcií, ktorý obsahuje finančné aj nefinančné transakcie s miestom a časom realizácie.

O každej platobnej transakcii dostane zákazník navyše aj e-mailovú notifikáciu. Slovenská pošta spustila tento produkt koncom minulého roka. „Vyhoveli sme podnetom z podnikateľského prostredia a prinášame nový produkt, Poštovú kartu – Komerčnú. Očakávame, že ju budú využívať najmä malí a strední podnikatelia, ktorým naozaj zjednoduší a sprehľadní účtovníctvo. Výhodou je súhrnná faktúra a výpis transakcií za poštové tovary a služby, ktoré dostanú na konci mesiaca, a nebudú tak zahltení množstvom papierov a potvrdení,“ uviedol generálny riaditeľ Slovenskej pošty Róbert Gálik. Okrem komplexného prehľadu o nákupoch a transakciách vďaka súhrnnej faktúre a výpisu transakcií, umožňuje podnikateľom získať viacero kariet k jednému účtu aj pre svojich zamestnancov.

V týchto dňoch prináša dcérska spoločnosť Slovenskej pošty SPPS a.s. ďalšiu novinku pre majiteľov Poštovej karty – Komerčnej, „Obchodník Poštovej karty“. Pomocou terminálu v podobe mobilnej aplikácie umožňuje obchodníkom prijímať platby Poštovými kartami od zákazníkov, ktorí tak môžu využívať jej výhody už aj mimo pobočiek pošty. Viac informácií je dostupných na www.postova-karta.sk a https://obchodnici.spps.sk/.

Poštová karta – Komerčná nadväzuje na úspešný produkt Poštovej karty určenej pre občanov, ktorá má viacero užitočných benefitov. Zákazníci môžu platiť bezhotovostne na každej pošte, zbierať bonusové body a získavať zľavy vo forme bonusových finančných prostriedkov. Zákazník si navyše môže aktivovať služby dostupné exkluzívne s Poštovou kartou, ako je SIPO poistenie alebo Elektronické oznamovanie zásielok. SIPO poistenie môže zákazník uzatvoriť na každej pošte len za 0,97 € mesačne a získať tak poistnú ochranu až 400 € pre prípad dlhodobej PN alebo straty zamestnania. Elektronické oznamovanie zásielok poskytuje komfort v podobe zasielania sms/e-mailových notifikácií namiesto klasických žltých lístkov bezplatne pre držiteľov Poštovej karty.

- Reklama -