VIDEO Ste násilníci a pedofili. Budem vás zabíjať a jesť, šplechol imigrant Švédom priamo do tvárí

0
Imigranti vo Švédsku (ilustračné foto) (Autor: SITA)

Európania sú podľa mladého muža len násilníci a pedofili, ktorí ubližujú ľuďom z jeho pôvodnej vlasti. Muž na videu má 23 rokov a do Švédska prišiel ako 13-ročný. Napriek tomu si dobrý vzťah k Európe nevybudoval, práve naopak. Z jeho slov cítiť veľkú nenávisť a nevyhol sa ani vyhrážkam.

Pomstu nosí v srdci

Mladý muž spolucestujúcim vysvetľoval, prečo je naštvaný. Rozčúlilo ho, že stále musí podpisovať nejaké papiere aj v nemocnici. „Prečo si sem potom prišiel?“ logicky sa ho opýtal starší, 73-ročný muž. Celý rozhovor, no skôr monológ mladého Afganca je nahratý na videu, ktoré podľa Daily Mail pochádza ešte z roku 2014. Mladý muž si však vravel svoje a pýtal sa, prečo vojaci zabíjajú ľudí a deti. „Oko za oko, zub za zub,“ vyhlásil mladík. Rozhorčilo ho aj to, že kým Afričania hladujú, Švédi jedia mäsové guličky a zemiaky.

Mladí Afganec bol akoby v tranze, celý čas opakoval svoju rétoriku a neodpovedal na argumenty. Napríklad, keď vyhlásil, že kritizuje len Európanov, na čo mu starší muž oponoval, že je predsa vo Švédsku. Mladík sa však namiesto vysvetlenia zameral na teóriu veľkého tresku, ktorá ho tiež znepokojuje. „Alah Akbar je späť. Veľký Boh. Hovorí sa, že nás stvoril veľký tresk? Kto je veľký tresk? Kto povedal, že pochádzame z opíc?“ rečnil zmätený prisťahovalec, ktorý o sebe tvrdil, že je džihádistický bojovník za Taliban.

Zdá sa však, že vo svojich životných „prioritách“ mal celkom jasno. Vyhlásil, že vo Švédsku premárnil desať rokov svojho života a že keď tu zabije desať ľudí, potom pôjde. „Premárnil som tu desať rokov svojho života. Ak ma vyhodíte, zabijem desať vašich ľudí, potom pôjdem. Je dôležité brať životy druhým. Pretože vy beriete tie naše v Afganistane,“ vyhlásil. Odvolával sa aj na zabíjanie v Afrike. Starší muž mu však znovu oponoval, že Švédsko v Afganistane sa príliš neangažovalo. Mladík sa však nedal. „Kto spolupracuje s Američanmi? Kto spolupracuje s Európskou úniou? Ste to vy. Prečo ste v NATO?“ rozčuľoval sa ďalej aj napriek tomu, že Švédsko nie je členom Severoatlantickej aliancie.

Do Švédov sa navážal aj pre pedofíliu. Starší muž sa ho totiž opýtal, prečo nejde bojovať. „Moje sestry sú malé a nemali by byť znásilnené pedofilmi ako vy,“ dôvodnil. Keď sa muž ohradil, že on nie je pedofil, mladík vysvetlil, že to myslí všeobecne.

Imigrant vyčítal Švédom aj pitie alkoholu, no sťažoval sa, že nemôže fajčiť hašiš toľko, koľko by chcel. „Alkohol je štátna droga a robí ľudí násilnými. Nie hašiš, vďaka ktorému sú ticho ako myšky,“ kričal v autobuse plnom ľudí. Potom hovoril o pomste v srdci. „To znamená, že môžem  jesť ľudí,“ vyhrážal sa.

- Reklama -