Expolitik a exhviezda Markízy valcuje internet. Až taký ch*j? Totálny dement, velebnosti, jdu blejt. Taká tuposť a zloba sa len tak nevidí. Ktorá hviezda si odniesla takéto komplimenty?

0
Róbert Beňo (Autor: SITA)

Väčšina ľudí si Róberta Beňa pamätá ako šéfredaktora publicistickej relácie Paľba v Televízii Markíza, kde bojoval za práva ľudí v ťažkých životných situáciách. Neskôr pôsobil aj ako hovorcua na ministerstva hospodárstva a neskôr sa snažil uchytiť ako politik. Bol volebným lídrom Strany zelených, kandidoval do parlamentu za Most-Híd a aj za už zabudnutú stranu Nádej Jirka Malchárka a plastickej chirurgičky Alexandry Novotnej, ktorá bola spájaná s finančnou skupinou PENTA. Neskôr mal aj ambíciu stať sa bratislavským županom, ako aj starostom bratislavského Nového Mesta. Neúspešne a neúspešne.

Verejnosť sa mu však napokon podarilo upútať. Stalo sa tak v roku 2013, keď ho okresný súd uznal za vinného a odsúdil na výkon trestu odňatia slobody na dobu osem mesiacov s podmienečným odkladom na dva roky. Zhasnutá hviezda totiž akosi „pozabudla”, že má maloletého syna a neplatila výživné.

Jeho sociálne cítenie sa naplno prejavilo nielen počas sobotného pochodu extrémistov v Bratislave, kde si hrdo kráčal bok po boku s radikálmi, ale aj včera ráno, keď na svojom Facebooku zdieľal článok o mŕtvych utečencoch, ktorých našli blízko slovenských hraníc udusených v mraziarenskom automobile. Namiesto súcitu sa prejavil ako „hviezdny“ matematik a zo seba dostal len hnus v takomto znení: „71 ľudí v tomto aute nemohlo byť. Matematicky je to vylúčené. Stačí si prepočítať plochu skrine a viete, že tam nemôže nikto umiestniť 71 ľudí. Nahádzali ich tam asi LGBTI organizácie. Inak sa to nedá vysvetliť.“

Velebnosti, jdu blejt!

Jeho nechutný status sa stal priam hitom na internete a vyslúžil si riadnu dávku kritiky nielen od ľudskoprávnych organizácií, ale aj od svojich facebookových „priateľov“.

„Zdá sa, Robo, že Ťa opustili všetci dobrí duchovia,“ napísal priamo pod jeho statusom so smutným smajlíkom Juraj Lím, bývalá hviezda detskej relácie Crn-Crn z deväťdesiatych rokov.

Ďalší z diskutérov mu len zaslal TENTO LINK, na ktorom je video z inej havárie dodávky na rakúskej diaľnici, z ktorej začali vystupovať utečenci vo veľkom množstve.

Status Róberta Beňa na Facebooku

Status Juraja Líma

„Nie som doma v tvárach Markízy a Joj, ale tohto týpka si pamätám. Som sa bála, že na nás zabudli, zúfalci… Taká tuposť a zloba sa len tak nevidí,“ odkomentovala na svojom profile Hana Fabry, ktorá je publicistkou a bojovníčkou za práva ľudí s inou ako s heterosexuálnou orientáciou.

„Tak to som netušila, že Robert Beňo je takýto totálny dement. Preboha,“ napísala ďalšia diskutérka.

„Inteligenčný kvocient 71 v hlave Roba Beňa nemohol byť. Ľudsky je to vylúčené. Jedine, že by ho tam nahádzali špongie, medúzy a hviezdice. Inak sa to nedá vysvetliť,“ znie ďalší zo sarkastických odkazov pre Beňa.

„Je možné, že by ten Beňo bol až taký ch*j??? To sa najnovšie nehádže všetka špina na komunistov, ale na LGBTI?! Velebnosti, jdu blejt!“ znie ďalší.

Podľa informácií ParlamentnýchListov.sk už na Beňa niektoré mimovládky, ako aj občania chystajú trestné oznámenia. Po neuhrádzaných alimentoch tak bude čeliť ďalšiemu vyšetrovaniu a pravdepodobne aj súdu. V prípade dokázania viny sa už väzeniu nevyhne. Je totiž stále v podmienke, a tak si môže na tému utečencov a homosexuálov špásovať v base až tri roky.

Status Hany Fabry

Komentáre ľudí ku škandalóznemu statusu Róberta Beňa
 

Komentáre ľudí k statusu Róberta Beňa

- Reklama -