Nepodporujem multikulti! Nech každý žije tam, kde sa narodil! Píše na Facebooku predsedníčka Zväzu žien SDKÚ-DS Barbora Oráčová

0
Vyjadrenie Barbory Oráčovej (SDKÚ-DS) z Facebooku (Autor: ReproFoto: facebook)

Predsedníčka Zväzu žien SDKÚ-DS Barbora Oráčová je aj jednou z tvárí, ktoré reprezentujú stranu v predvolebných reklamách. Status o „šikmookých” na Facebooku v predvolebnom období môže u voličov SDKÚ-DS vyvolať rôzne reakcie.

„Neni normalne, co ti sikmooki robia so zvieratami, s usmievavymi delfinmi, s velrybami, so psami, mackami …. . Nepodporujem multikulti!! Nech kazdy zije tam, kde sa narodil! Lebo skoncime ako tie delfiny ….“ napísala doslova na Facebooku k videu aktivistov, ktorí bojujú proti zabíjaniu a krutému zaobchádzaniu s delfínmi v Japonsku.

Vyjadrenia Barbory Oráčovej na sociálnej sieti sú však v ostrom protiklade s tým, čo hovorí v predvolebnom spote strany SDKÚ-DS. Video sa začína jej slovami, že „ženy sú všestranné bytosti, sú citlivé, empatické a mimoriadne pracovité”. Denník N sa Oráčovej na jej vyjadrenia z Facebooku opýtal, ale ona ich ospravedlnila tým, že len nemá rada, keď niekto ubližuje nevinným.

Predvolebný spot s Barborou Oráčovou si môžete pozrieť TU

Celý článok si môžete prečítať TU

- Reklama -