Vybrané predajne KRAJ a Terno majú pre zákazníkov novinku – špeciálne kútiky Tchibo

0

4.11.2022 Vo vybraných predajniach Terno a KRAJ nájdu zákazníci okrem kvalitných potravín aj niečo navyše. Vďaka spolupráci so značkou Tchibo môžu obyvatelia Komárna, Svätého Jura a bratislavskej Petržalky nakúpiť aj obľúbený doplnkový tovar.

Regály obľúbených obchodov doplnili produkty značky Tchibo so zameraním najmä na nepotravinový sortiment.

“Veľmi sa tešíme spolupráci, ktorú sme s Tchibo nadviazali. Naším cieľom je ponúknuť zákazníkom predajní Terno a KRAJ služby a sortiment, o ktorý majú reálny záujem. Sme radi, že zavedenie produktov od značky Tchibo má v našich predajniach úspech. Zákazníci sa môžu každý týždeň tešiť na novú kolekciu produktov,” povedal Marek Koštrna, marketingový manažér spoločnosti TERNO real estate, s.r.o.

Špeciálne kútiky Tchibo sa nachádzajú priamo v predajniach potravín. Kupujúcim ponúkajú oblečenie na bežný deň i športovanie, doplnky do domácnosti, sortiment pre voľný čas či špeciálne druhy kávy. Vystavený tovar je dopĺňaný týždenne, podľa aktuálnej kolekcie.

Nový koncept je aktuálne k dispozícii zákazníkom v potravinách KRAJ v bratislavskej Petržalke a v predajniach Terno vo Svätom Jure a v Komárne. Po úspešnom štarte plánuje spoločnosť rozšíriť kútiky s tovarom Tchibo do viacerých predajní.

Predajne s kútikmi Tchibo:

  • KRAJ Petržalská tržnica, Bratislava
  • Terno Rulandská, Svätý Jur
  • Terno Eötvösova, Komárno
- Reklama -