Potencia sa dá ovplyvniť aj vo vyššom veku. Ako vám v tom pomôžu tabletky?

0
We’d love it if you would if you would credit us with a link back to our website, www.thoughtcatalog.com
Photo by Thought Catalog on Unsplash

Podľa štatistík trápi slovenských mužov čoraz viac problém s potenciou. Na jednej strane ide o ťažkosti s kvalitou erekcie, ktoré sa objavujú najmä vo vyššom veku vekom, na strane druhej je tu viditeľný pokles plodnosti. Dobrou správou je, že veda spravila tak obrovské pokroky, že množstvo týchto situácií je riešiteľných. Ako?

Zlá životospráva, menej testosterónu aj stres

Prv, než si povieme niečo viac o tom, ako viete ovplyvniť svoju potenciu a stimulovať ju, treba poznať príčiny problémov a ťažkostí. Tie by sa dali rozdeliť do troch oblastí: nezdravá životospráva, klesajúca hladina testosterónu a stúpajúci stres.

Prvá oblasť zahŕňa najmä nezdravé stravovanie plné tukov, solí a cukrov, vrátane fast food jedál. K tomu pridajte nedostatok pohybu, málo spánku, konzumáciu alkoholu, fajčenie a jedálniček chudobný na ovocie, zeleninu či orechy. Výsledok? Radikálne horšie fungovanie prekrvenia pohlavnej sústavy a viditeľný pokles libida či plodnosti.

Posledné dve spomínané veci podčiarkuje aj klesajúca hladina testosterónu a to prakticky kontinuálne už od začiatku storočia. Na tomto faktore sa podpisuje jedálniček, ale aj príliš málo pohybu, tesná spodná bielizeň či príliš málo otužovania.

Ak ide o stres, nie je treba zdôrazniť, že tento vplyv je určujúci nielen pre sexuálny život, ale aj pre ten praktický. Výsledok? Málo energie a nízka potencia.

Trendom sú tabletky bez vyšetrenia a receptu

Ak chcete zlepšiť potenciu, musíte sa zamerať na elimináciou spomínaných rizikových a negatívnych faktorov. Ruka v ruke s tým však musí ísť aj pozitívna podpora a stimulácia a práve to je úlohou podporných prípravkov v podobe tabliet.

Ide o voľne predajné doplnky výživy a produkty, ktoré sú dostupné bez vyšetrenia u lekára či bez jeho predpisu. Môžu mať podobu tabliet či gélových kapsúl, no princíp zostáva rovnaký: stačí ich prehltnúť, zapiť vodou a počkať na vstrebanie účinných látok do tela. Dávkovanie môže byť sporadické, ale pokojne aj každý deň a dlhodobo.

Zloženie pozostáva z rastlinných extraktov a výťažkov, vitamínov, minerálov alebo iných látok prírodného pôvodu, ktoré sú pre telo absolútne prirodzené.

Vďaka takto koncipovanému zloženiu je užívanie týchto prípravkov bezproblémové. Na rozdiel od nejakých liečiv určených na konkrétne sexuálne poruchy, ide o produkty bez vážnejších nežiaducich účinkov a bez vážnejších kontraindikácií.

Dôležité je zloženie a dlhodobé užívanie

Tabletky na potenciu fungujú na základe overených prírodných látok. Ide najmä o bylinné afrodiziaka typu Tribulus, Maca, Ženšen, Saw Palmetto alebo Divý pomaranč, obvykle v kombinácii s aminokyselinami L-Arginín alebo L-Citrulín.

Keďže má ísť o produkty podporujúce potenciu, obvykle obsahujú aj Zinok alebo vitamíny C, D či E, ktoré patria medzi antioxidanty zvyšujúce sexuálnu vitalitu.

Práve na základe kvalitného a širokého zloženia môžu pôsobiť na potenciu ako celok, či už ide o zlepšenie erekcie, predĺženie stoporenia počas pohlavného styku, zvýšenie sexuálneho apetítu alebo aj zlepšenie plodnosti stimuláciou testosterónu.

Ak sa rozhodnete tabletky užívať, malo by to byť na každodennej báze a dlhodobo. Ich účinky sú totiž založené práve na tom, že spomínané zložky sa musia do tela postupne a dlhšiu dobu uvoľňovať, aby v ňom mohli aktívne pôsobiť. Len vďaka tomu môžu zvýšiť prekrvenie pohlavnej sústavy alebo priaznivo vplývať na libido.

Vysoko nad všetkými: Stoporex® prišiel vo veľkom štýle

Medzi tabletky podporujúce potenciu, ktoré už na prvý pohľad vyčnievajú nad konkurenciou, patrí značka Stoporex®. Ide o slovenský produkt určený pre mužov, ktorí hľadajú prirodzené, bezproblémové, dlhodobé a komplexné riešenie potencie.

Výrobcom je overená slovenská spoločnosť Kompava, samotná značka patrí slovenskej firme, ktorá má s riešením „mužských problémov“ už vyše 5 rokov skúseností. Táto kombinácia sa odrazila najmä v použití aktívnych látok prípravku. Zloženie totiž pozostáva z kvalitných a koncentrovaných afrodiziak, aminokyselín a minerálov.

K tomu treba pridať jednoduchý spôsob dávkovania systémom ráno a večer, možnosť dlhodobého užívania každý deň a takmer žiadne vedľajšie účinky.

Takýto mix benefitov je v prípade tabliet ideálnym receptom pre úspech. Výrobca ponúka výber z dvoch druhov prípravkov, ktoré cielia na odlišné oblasti sexuálneho zdravia. Chceli by ste vedieť viac alebo si produkt rovno objednať z pohodlia domova? Tu je oficiálny web, kde sa dozviete všetko podstatné vrátane skúseností z praxe.

- Reklama -