Čo si máte dať do kozmetickej tašky

0
makeup.sk
Čo si máte dať do kozmetickej tašky

Výber kozmetiky je dnes veľmi veľký, ale do kozmetickej taštičky sa všetko nezmestí. Preto sme pre vás pripravili povinné minimum, ktoré sa bude hodiť pri každej príležitosti. Tak, čo si máte dať do kozmetickej tašky?

makeup.sk
Foto: makeup.sk

Krém na ruky

Pokožka rúk je najčastejšie v kontakte s agresívnymi čistiacimi prostriedkami a tvrdou vodou, takže suchosť, odlupovanie a nepríjemný pocit napätia pozná veľa žien. Práve preto sa krém považuje za skutočnú nevyhnutnosť. V letných horúčavách hĺbkovo zvlhčuje pokožku rúk, zatiaľ čo v chladnom období eliminuje ich podráždenie a začervenanie.

Báza pod make-up

Krásny tón pleti je kľúčom k úspechu. Aby ste pokožku pripravili na nanesenie make-upu, potrebujete podkladovú bázu, ktorá nielen vyrovná drobné nerovnosti, ale skryje začervenanie a pigmentové škvrny. Make-up krásne priľne k pleti, vydrží oveľa dlhšie a pokožka bude vyzerať sviežo a zdravo.

Maskovacie výrobky

Aby ste sa zbavili nepekných tmavých kruhov pod očami, musíte mať po ruke korektor. Nielen že urobí váš vzhľad žiarivejším a sviežejším, ale tiež maskuje začervenanie, pupienky a drobné nedokonalosti.

Ryžový púder

Je to prírodný a hypoalergénny výrobok, ktorý nespôsobuje podráždenie, bráni mastnému lesku a ľahko sa odstraňuje. Je vhodný pre všetky typy pleti. Normalizuje aktivitu mazových žliaz a tiež chráni pred popraskaním a škodlivými účinkami UV lúčov. Tieto a iné typy púdrov si môžete vybrať kliknutím na link: https://makeup.sk/categorys/23447/

makeup.sk
Foto: makeup.sk

Akcent na pery

Správne zvolený rúž nenechá pery bez povšimnutia. Kvalitný rúž navyše poskytuje šetrnú starostlivosť, zvlhčuje a vyživuje jemnú pokožku a chráni ju pred UV žiarením. Najuniverzálnejší je tint, pretože vďaka krémovej konzistencii ho možno použiť nielen ako rúž, ale aj ako lícenku. Pomocou špongie ho ľahko rozotriete na lícach bez vytvorenia ostrých prechodov. K univerzálnym prostriedkom patrí tiež rúž – lesk, ktorý je skvelou voľbou pre ľahké denné ale aj žiarivé večerné líčenie.

Termálna voda

Klimatizácia, zmeny teploty medzi interiérom a exteriérom, suchý vzduch, to všetko negatívne ovplyvňuje stav pokožky. Termálna voda je preto nevyhnutnou starostlivosťou. Môže sa v priebehu dňa používať toľko, koľko ju vyžaduje vaša pleť. Dodá príjemný pocit sviežosti a ľahkosti.

Zmatňujúce obrúsky

Ideálny pomocník v priebehu dňa, ktorý zbaví pleť prebytočného mazu bez porušenia make-upu. Už žiadny lesk!

Maskara a ceruzka

Maskara premení vaše oči v priebehu niekoľkých sekúnd! Nemala by tiež chýbať ceruzka na obočie. Pomôže upraviť tvar obočia a dodá mu atraktívny vzhľad.

Hygienický rúž

Nevyhnutnosť každej ženy. Aby boli pery vždy zvodné a sexi, musíte sa o ne pravidelne starať. Rúž zjemňuje popraskanú pokožku, predchádza vzniku trhlín a rán, chráni pred škodlivými vplyvmi prostredia.

makeup.sk
Foto: makeup.sk

Doplnky

Určite sa v dámskej kozmetickej taštičke vždy nájde miesto aj pre doplnky. S dvojitým zrkadielkom si kedykoľvek upravíte make-up a vďaka pilníku bude vaša manikúra vždy v poriadku.

https://makeup.sk/categorys/23447/

- Reklama -