Do školy s vlastným šoférom

0
automobile, automotive, blur
Ilustračná snímka. Foto: Pixabay

Po dlhom čase strávenom na home office a v režime dištančného vzdelávania prichádza ranný domáci zhon a lámanie svetových rekordov v behu na zástavku MHD alebo rodičom do auta. Služba HOPIN KIDS umožňuje, aby aj vaše deti mohli doraziť do školy včas a bezpečne. HOPIN hľadá 500 rodičov, ktorí si chcú službu na prepravu detí vyskúšať úplne zadarmo.

Bezpečný návrat do školy

Už dávno neplatí, že preprava v taxíku bez dohľadu rodiča je nebezpečná. Paradoxne práve v taxíku sú vaše deti vo väčšom bezpečí než pri ceste v autobuse, vlaku či električke. V čase pretrvávajúcej pandémie to platí dvojnásobne. Pri ceste taxíkom sa rodič nemusí obávať, že dieťa nestihne školu. Taxík dieťa vyzdvihne na vybranom mieste a v presný čas.

Osobný šofér pre deti

Hopin hľadá rodičov. Foto: HOPIN

Vďaka službe HOPIN KIDS je každému dieťaťu pridelený vlastný overený šofér, ktorého úlohou je prepraviť ho v bezpečí a pohodlí až do cieľa, ktorý zadáte vodičovi cez aplikáciu. Všetci vodiči, ktorí deti vozia prostredníctvom doplnkovej služby Vodičmi, sú tí najlepší z najlepších, navyše s dlhoročnými skúsenosťami a pozitívnymi hodnoteniami. Pre všetky deti od osem rokov majú vo svojich autách pripravené kvalitné detské zadržiavacie zariadenia.

Pre 500 rodičov úplne zadarmo

HOPIN sa rozhodol dať v súčasnej situácii možnosť 500 rodičom vyskúšať si túto službu úplne zadarmo. Stačí, ak sa zaregistrujú a každý z nich dostane bezplatný kredit 30 eur na využitie služby. Následne po prihlásení v aplikácii môžu kredit využiť na objednávku.

- Reklama -