Predám Fica! Jeho kúpou pomôžeš tým, ktorí to najviac potrebujú. Vyzýva slovenský politik

0
Richard Sulík ponúka na predaj webovú stránku Fico.sk (Autor: ReproFoto: fico.sk)

„Nedávno som dostal ponuku na kúpu domény Fico.sk. Stránku som kúpil za 2-tisíc eur a jej obsah náležite prispôsobil tak, aby mal každý možnosť spoznať slovenského premiéra bližšie,“ vysvetľuje europoslanec a predseda SaS Richard Sulík.

Stránka funguje približne tri mesiace a za toto obdobie vzrástla hodnota domény na vyše 200-tisíc eur. Sulík stanovil vyvolávaciu cenu na 100-tisíc eur a rastie každú sekundu o jeden cent. „Cena je síce hrdá, no v porovnaní s tým, čo sa počas druhej vlády Roberta Fica rozkradlo, skôr skromná,“ uviedol.

„Mojím zámerom nie je nechať si túto peknú sumičku. Doménu Fico.sk totiž získa len ten záujemca, ktorý konečnú sumu rozdelí na štyri rovnaké časti a pošle na účet nasledujúcim dobročinným organizáciám: ,Liga proti rakovine, Plamienok, Divé maky a Centrum Slniečko‘,“ doplnil.

Ukážka z domény Fico.sk. (Zdroj: Fico.sk)

Čo je teda obsahom stránky? Portál je rozdelený do piatich sekcií. V sekcii „Spoznaj ma lepšie“ sa napríklad dozviete, ktorý je Ficov najobľúbenejší denník či karikaturista, ako veľmi si cení novinárov či ako prišiel ku svojej kolekcii hodiniek, zatiaľ čo bojoval proti korupcii.

Ukážka zo sekcie „Spoznaj ma lepšie“ – Fico neodpovedá na otázky novinárov. (Zdroj: Fico.sk)

Ďalšími sekciami sú: „Moje obľúbené kauzy“, „Moje obľúbené videá“, kde si môžete pozrieť videá ako napríklad Robert Fico dokáže zabezpečiť peniaze vlastnou hlavou. Prípadne tiež pouvažovať nad  logikou jeho postojov k náboženstvu. Sekcia „Naša družina“ patrí členom Smeru a ich verejným vystúpeniam. „Na stránke ´Grécko´ máte k dispozícii učebnicový príklad schizofrenického postoja Roberta Fica k otázke Grécka… A táto osoba rozhoduje o každodennom živote slovenského národa,“ uviedol Sulík.

„Všetky výroky na tejto webovej stránke sú pravdivé a zverejnené preto, aby rôzne smerácke kauzy typu predraženého CT-ečka či obľúbené výroky nášho premiéra neupadli do zabudnutia,“ uviedol Sulík.

Fica si môžete kúpiť TU

- Reklama -