25 eur za mŕtveho imigranta! Tento inzerát môže vyjsť mladíka poriadne draho. Hrozí mu až šesť rokov basy

0
Pracovný inzerát, ktorý ponúka prácu na "čistenie" od imigrantov (Autor: bazos.sk)

„Ide o jednoduchú prácičku, vyčistenie ubytovne, keď tam budú ubytovaní imigranti,” takto začína svoj nechutný inzerát mladík David a priostruje: „Tak neváhajte a postrieľajme pár parazitov a uchráňme si Slovensko.”

Dokonca neváhal pripísať, že každý pri nástupe dostane modré devínske slúchadlá. Naráža tak na známu kauzu z bratislavskej Devínskej Novej Vsi, kedy psychicky narušený Ľubomír Harman postrieľal sedem ľudí.

foto: Internet                                                                                                                                                                                                                                                                      popis: Ľubomír Harman zachytený na mobil počas streľby

Ako uvádza portál aktuality.sk, ktorému sa s mladíkom podarilo spojiť, v žiadnom prípade nejde o recesiu a že ho k zverejneniu viedol strach z moslimov ako aj iné inzeráty, ktoré si všimol na internete.

Na margo slúchadiel uviedol, že nápad s „modrými devínskymi slúchadlami“ je jeho, lebo nechce, aby jeho potenciálni „zamestnanci“ prišli o sluch. „Zoberiem pár chlapcov, spíšem s nimi pracovnú zmluvu a pôjdeme tam urobiť poriadok,“ vyhlásil pre Aktuality.sk.

Pre portál TVnoviny.sk ale priznal, že: „Najprv som si chcel z toho robiť srandu iba. Ale myslel som to aj trochu realisticky. Proste, keby náhodou ublížili mojej rodine alebo mojim kamarátom, tak by som konal. Nie že by som strieľal, lebo kde by som na to zobral?” vysvetlil inzerát Dávid a svoj čin začína poriadne ľutovať „Keď mi vyvoláva 20 ľudí denne, že kedy sa pôjde do toho alebo kedy sa začne strieľať, už mi to ako sranda nepríde, ” priznáva.

Medzičasom inzertný portál bazoš.sk inzerát stiahol.

Svoj krutý „žart“ bude musieť mladík vysvetľovať na polícii a pravdepodobne aj pred súdom. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline už totiž Dávida obvinil zo zločinu podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti. Potvrdila to hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová. „Obvinený je stíhaný na slobode. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na dva až šesť rokov,” informovala.

foto: internet                                                                                                                                                                                                                                                                          popis: Strojca inzerátu Dávid (19)

- Reklama -