Hviezdny Lionel Messi sa nakazil koronavírusom, PSG hlási štyroch hráčov s pozitívnym testom

    0

    3.1.2022 Štyria futbalisti francúzskeho klubu Paríž Saint-Germain vrátane najlepšieho hráča planéty Argentínčana Lionela Messiho mali pozitívny test na ochorenie COVID-19.

    Odhalil to test pred pondelkovým súbojom Parížanov v domácom pohári na pôde štvrtoligového tímu Vannes OC.
    Nakazený je aj člen realizačného tímu
    O postup do osemfinále tak futbalisti PSG budú bojovať bez svojej najväčšej hviezdy, sedemnásobnému držiteľovi Zlatej Lopty sa však v tejto sezóne nedarí podľa predstáv.

    Okrem Messiho koronavírus potvrdili aj ľavého obrancu Juana Bernata, náhradného brankára Sergia Rica a mladého stredopoliara Nathana Bitumazalu.

    Ochorenie COVID-19 test odhalil aj u jedného z členov realizačného tímu. Všetky tieto osoby okamžite smerovali do izolácie.
    Sedem nakazených má AS Monaco
    Už v sobotu spolu sedem hráčov s pozitívnym testom na ochorenie COVID-19 potvrdil tím AS Monaco, ktorý v nedeľu nastúpi v pohári na pôde druholigového Quevilly Rouen.

    Mená hráčov nakazených koronavírusom nezverejnili, všetci sa nachádzajú v izolácii a nemajú závažné prejavy ochorenia.

    Na nedeľu je vo Francúzsku naplánovaných spolu 13 pohárových duelov, v pondelok a utorok by sa malo hrať jedno stretnutie o postup do osemfinále.

    Viac k témam: Ligue 1
    Zdroj: Webnoviny.sk – Hviezdny Lionel Messi sa nakazil koronavírusom, PSG hlási štyroch hráčov s pozitívnym testom © SITA Všetky práva vyhradené.

    - Reklama -