Zavreté kostoly boli jednoznačne politickým rozhodnutím, dokazuje to návšteva pápeža, kritizuje Taraba

0
Tomáš Taraba, poslanec NR SR Foto: TASR

Včera ohlásená návšteva pápeža na Slovensku pookriala liberálnu dušu. Čítame s dôrazom, že pápež neprichádza na Slovensko na základe pozvania Cirkvi, ale progresívnej liberálky Čaputovej… Nie je problém už ani to, že sa budú sláviť bohoslužby v čase tretej vlny,” návštevu pápeža rieši na sociálnej sieti poslanec Tomáš Taraba. Tu je celý jeho názor.

Pamätáte si na poslednú návštevu Jána Pavla II na Slovensku? Staručký pápež predposlednú cestu pred smrťou venoval Slovákom. Liberáli okolo Pavla Ruska vtedy spustili antikampaň, že prečo vlastne zbytočne prichádza, koľko peňazí to celé bude stáť a veď už tu dvakrát bol. Tento naratív bol prítomný de facto vo všetkých liberálnych médiách.

Upynulý rok nám liberáli vysvetľovali, že najväčšou biologickou zbraňou proti korone je nechať otvorené obchodné domy, ale zakázali ľuďom chodiť do kostola. Zavretý kostol sa stal symbolom efektívneho boja proti korone. Včera ohlásená návšteva pápeža na Slovensku pookriala liberálnu dušu. Čítame s dôrazom, že pápež neprichádza na Slovensko na základe pozvania Cirkvi, ale progresívnej liberálky Čaputovej. Zdôrazňuje sa, že v Maďarsku možno Orbánovi nepodá ani ruku, ale Čaputovej venuje 4 dni. Nie je problém už ani to, že sa budú sláviť bohoslužby v čase tretej vlny.

Čo to o liberáloch na Slovensku hovorí? Prinajmenšom to, že pápežovu návštevu nevnímajú ako pastoračnú misiu, ale ako politickú agitku na podporu liberálov a že rok zavreté kostoly na Slovensku boli jednoznačne politickým a nie infektologickým rozhodnutím.

- Reklama -