Strana HLAS-SD si zvolila novú podpredsedníčku. Menili sa aj stanovy

0
Zľava: Nová členka strany Zuzana Dolinková, člen a krajský koordinátor strany Karol Janas, predseda strany Peter Pellegrini a nový členovia strany Dušan Tittel a Branislav Becík počas prvého snemu strany Hlas - sociálna demokracia (Hlas-SD) v Nitre. Nitra, 26. jún 2021. Foto: SITA/Martin Havran

Novou podpredsedníčkou strany Hlas-SD sa stala Zuzana Dolinková, ktorá ako odborníčka na zdravotníctvo vstúpila do strany len nedávno. Za členov predsedníctva strany delegáti dnešného pracovného snemu strany v Nitre zvolili Branislava Becíka, Dušana Tittela a Karola Janasa.

Dnešný snem zmenil aj stanovy strany, zmeny reagujú na čoraz väčší počet členov Hlasu-SD. Podľa predsedu strany Petra Pellegriniho začnú od dnešného dňa vznikať okresné organizácie.

Zuzana Dolinková, výkonná riaditeľka Zväzu ambulantných poskytovateľov (Foto – PL.sk)

Strana Hlas-SD má aktuálne vyše tisíc členov, dlhodobo sa umiestňuje na prvom mieste v prieskumoch verejnej mienky. Po oficiálnom zaregistrovaní strany ministerstvom vnútra 11. septembra 2020 sa vzhľadom na pandemickú situáciu uskutočnil len technický snem online formou, na ktorej si strana zvolila svoje vedenie a splnila všetky zákonné povinnosti.

Pellegrini vo svojom príhovore na pracovnom sneme zadefinoval základnú politickú orientáciu strany Hlas-SD a načrtol ciele jej politiky. Programové tézy strana rozvinie do konkrétnych opatrení na najbližšom programovom sneme.

- Reklama -