Matovič: Nechať prasa pri hrante…

0
minister financií SR Igor Matovič (OĽaNO) Foto: SITA/Branislav Bibel

Minister financií Igor Matovič opäť nerieši diplomaciu vo vyjadrovaní. Minister financií reagoval na to, že NAKA zadržala Andreja Holáka z MH Manažmentu.

“Nechať prasa pri hrante… Pred rokom som kolegu Sulíka vyzval, aby vyrazil zo štátnych služieb škodnú – Andreja Holáka. Verného to sluhu vagabundov od Fica a Pellegriniho … zlodeja, ktorý napríklad uzavrel v mene štátu zmluvu na právne služby za 582 eur na hodinu! Zo záhadných dôvodov nechal pod svojou ochranou minister hospodárstva prasa pri hrante ďalší rok … až si dnes pre neho prišla NAKA. Tým zároveň vzišla verejná objednávka sa dôkladne pozrieť na všetky kšefty, ktoré škodná za ten rok v štátnej firme napáchala,” uviedol Matovič na sociálnej sieti.

A Matovič opäť pritvrdil vo vyjadreniach aj smerom k Sulíkovi. “V poslednej dobe sa akosi rozmáhajú podozrenia, kedy nedokážem pochopiť, prečo si niektorí ministri doslova mojkajú vo svojej blízkosti mafiánskych poskokov. Chcem zatiaľ veriť, že za tým nie je zmluva s Diablom,” uzavrel Matovič.

- Reklama -