Peugeot na turnaji Roland-Garros 2021

0
Na turnaji bude k dispozícii 162 vozidel Peugeot s nízkou uhlíkovou stopou. Foto: Peugeot

Peugeot, už 38. rok po sebe, ako oficiálny, ale aj historický partner tenisového turnaja Roland-Garros, bude v roku 2021 po prvýkrát prepravovať hráčov, VIP a funkcionárov s flotilou 100 % elektrifikovaných vozidiel.

Nový Peugeot 508 Sport Engineered. Foto: netcarshow.com

Značka PEUGEOT tak robí zo slávneho tenisového turnaja Roland-Garros prvé športové podujatie globálneho rozsahu spojené práve s plne elektrifikovanou mobilitou. Flotila je zložená z 2/3 plug-in hybridných modelov a z 1/3 čisto elektrických modelov v celkovom počte 162 vozidiel Peugeot a na turnaji Roland-Garros zanecháva mimoriadne nízku uhlíkovú stopu.

Menej emisií v okolí kurtov

Peugeot je už 38 rokov aprtnerov grandslamového turnaja v Paríži. Foto: Peugeot

Toto podstatné zníženie emisií demonštruje vôľu spoločnosti významne prispieť k zachovaniu kvality ovzdušia v blízkosti Porte d’Auteuil v Paríži. Priamo poukazuje aj bohatú a komplexnú ponuku vozidiel Peugeot, pokiaľ ide o ekologicky zodpovedné vozidlá s nízkymi emisiami CO2. Parížsky grandslamový turnaj bude tiež príležitosťou pre Peugeot, pred kamerami a svetovým publikom, prezentovať  svoju novú identitu charakterizovanú novým prepracovaným logom, ako aj ukázať svoju „vitrínu najnovších technológií” v podobe nového modelu 508 Peugeot Sport Engineered.

Nové logo automobilky Peugeot bude mať na tričku aj Novak Djokovič. Foto: Peugeot

Novak Djokovič s levom na tričku

Pokiaľ ide o Novaka Djokoviča, svetového lídra v rebríčku ATP a ambasádora značky s levom, aj on bude mať počas svojich duelov na antukových kurtoch v Roland Garros nové logo Peugeot na svojom tričku. Do konca tohto roka bude 70 % vozidiel v ponuke elektrifikovaných. A do roku 2025 bude celá ponuka vozidiel Peugeot mať svoje elektrifikované verzie.

- Reklama -