Peter Tóth: Riaditeľ SIS je až priveľmi spätý s gangom Pčolinského

0
Peter Tóth (Foto: TASR)

Peter Tóth, ktorý pôsobil ako šéf kontrarozviedky SIS, kritizoval pred pár dňami vtedy ešte nomináciu Sme rodina na šéfa tajnej služby, Michala Aláča. Aláč je podľa neho veľmi spätý s bývalým riaditeľom Pčolinským. “Borko sľuboval za šéfa SIS profesionála, ponúkol však Pčolinského klon,” uviedol Peter Tóth na sociálnej sieti, kde vystupuje ako Ďateľ na margo nominácie Borisa Kollára (Sme rodina).

“Michal Aláč síce mohol v minulosti pôsobiť aj v SIS, no aktivizoval sa aj v Tactical Combat Academy (TCA). Teda vo firme, ktorou občas kryli svoju trestnú činnosť Vladimír Pčolinský a Peter Košč. Aláč v TCA viedol kurzy s názvom Spravodajské minimum 1 a 2. Konkrétne v priestoroch hotela Modena neďaleko Slovnaftu v Bratislave,” uviedol Tóth na sociálnej sieti.

Keby orgány NAKA v minulosti venovali viac pozornosti činnosti TCA, mohli podľa Tótha, nájsť v jej priestoroch nájsť rôzne zaujímavé predmety v nelegálnej držbe.

“Je príznačné, že Michal Aláč je členom rady Úradu pre reguláciu hazardných hier. Teda dozerá na reguláciu sektoru, v ktorom podnikajú podarení bratia Pčolinskí. Borko Kollár neponúkol za riaditeľa SIS žiadneho nestranného profesionála,” vyhlásil Peter Tóth.

- Reklama -