Raši: Rok tu ministroval človek, ktorý nevie podpísať ani výnimku na očkovanie

0
Richard Raši (Hlas-SD) Foto: TASR

Exminister zdravotníctva Richard Raši (Hlas-SD) kritizuje kompetentnosť exministra Krajčího. Ten totiž ako minister síce podpísal výnimku na očkovanie Sputnikom, ale, žiaľ, nie na vakcíny, ktoré má Slovensko k dispozícii. Takže vlastne podpísal niečo, čo nemalo žiadny význam. A tým sa aj vysvetlila záhada, prečo sa ešte nikto Sputnikom neočkoval, hoci má ministerskú výnimku bez ohľadu na Štátny ústav na kontrolu liečiv. Ako Raši na sociálnej sieti uviedol, za neočkovaním je Krajčího neschopnosť.

“Je až neuveriteľné, že ministrom zdravotníctva bol rok človek, ktorý nedokáže ani správne napísať, vlastne len skontrolovať a podpísať výnimku na očkovanie vakcínou Sputnik. Pán exminister Krajčí, ktorý stále sedí v klube OĽANO v parlamente, totiž podpísal povolenie pre iné vakcíny, ako k nám doviezli. Ako potvrdil nový minister Lengvarský, Krajčí podpísal výnimku na trojbalenie, hoci k nám priniesli jednodávkové balenia,” konštatuje Raši.

Exminister je takisto prekvapený z vety nového ministra Lengvarského “Všetko, čo som chcel povedať, som už povedal.” Podľa Rašiho “pán minister si musí uvedomiť, že nie je v armáde, ale je ministrom vlády, ktorá sa oháňa transparentnosťou, tak by mal jasne odpovedať na všetky otázky.”

- Reklama -