Ďuriš Nicholsonová: Rúško v prírode? Vyleteli mi tepy!

0
Lucia Ďuriš Nicholsonová, europoslankyňa (Foto: Facebook/ Lucia Ďuriš Nicholsonová)

Rebeluje proti opatreniam! Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová je za dodržiavanie pravidiel. Ale, samozrejme, nie, keď ohrozujú jej zdravie.

“Behávam a bicyklujem dlho a pravidelne. Ale nie s rúškom, v Belgicku to nie je povinné. Tu áno a ja sa snažím pravidlá dodržiavať. Pred dvoma dňami som si teda v rúšku vybehla na hrádzu. Bolo dosť teplo, ale na to som pomerne zvyknutá. Tepy mi vystúpili na 168-170 pri tempe 5’45”. Vysoké,” zverejňuje Ďuriš Nicholsonová osobnú skúsenosť na sociálnej sieti.

Problém konzultovala s popredným slovenským kardiológom. Povedal jej, aby rúško zahodila, že to škodí a nosiť rúško pri športovaní vonku považuje za nesprávne.

“Dnes sme išli na bicykel. Keďže som sa bála, že ma niekto ako verejne činnú osobu odfotí bez rúška, nasadila som si ho. To isté. Tepy mi vyleteli vysoko (155) na rovine. Keď som si rúško zložila, klesli mi na 144. Išli sme cez Babu, Pernek atď a nikto pred nami ani za nami, takže sme nikoho neohrozili. Som pripravená rešpektovať opatrenia, ale tie musia mať svoje rácio a nesmú škodiť,” vyhlásila europoslankyňa.

- Reklama -