Matematik Kollár: Nezabudnite si zohnať email od prirodny.guru@gmail.com

1
matematik Richard Kollár (Foto: youtube)

Sprísňujú sa cez Veľkú noc opatrenia, aby sme konečne mohli v teple vonku zložiť respirátory, alebo sa zasa dávajú výnimky, lebo veď sa pár miest v nemocniciach uvoľnilo? Pýta sa na sociálnej sieti matematik Richard Kollár. Špeciálne kritizuje výnimku na duchovnú starostlivosť.

“Toto je ten slovenský boj s pandémiou. Bez vakcín, ale s testovaním. So zákazmi vychádzania ale povolením navštevovať kostoly bez testu kdekoľvek, potrebujete na to mať len email, a môžete vyraziť z Bratislavy na východ! Takže nezabudnite si zohnať email od prirodny.guru@gmail.com a dohodnúť si individuálnu duchovnú starostlivosť čo by aj priamo na Chopku v nedeľu o 11:00. Email si nezabudnite vytlačiť, budete ho možno potrebovať ukázať policajtom pri kontrole. Tí odolnejší môžu mať starostlivosť individuálne aj dlhšie – vo vážnych prípadoch aj pár týždňov, podľa potreby. Test, samozrejme, nepotrebujete, žiadne obavy. Nechápem. Nerozumiem,” myslí si Kollár.

Ako ďalej uvádza, myslel si, že Slovensko uvažuje o čiastočnom sprísnení, keď je tá príležitosť a o lepšej kontrole polievačiek a šibačiek.

“Aby sme napríklad mohli čo najskôr v zlepšenej situácii otvoriť takmer všetky základné a stredné školy, aby sme mohli otvoriť služby, ktoré už nevyhnutne potrebujeme a ktoré mnohé už vlastne ani asi neotvoria. Aby sme mohli zložiť respirátory v teple v exteriéri, keď okolo nás nie je nik mimo našej domácnosti… Aby sme už dopekla nemuseli toľko zbytočne všetci klamať, že robíme niečo iné ako robíme,” vymenúva očakávané bežné udalosti po zlepšení pandemickej situácie Kollár.

Ako však priznáva, nerozumie výnimke na duchovnú starostlivosť, ani predĺženiu platnosti antigénového testu na 11 dní a na druhej strane zákazu aj individuálneho športu po ôsmej večer. “Veď aj tak sa vtedy už stmieva, kto by mohol chcieť vtedy behať, pre pána jána, veď je to také extrémne rizikové. Najmä, keď v lese číhajú poľovníci,” ironicky poznamenáva Kollár.

- Reklama -

1 komentár

  1. Ked pochopis,ze si z Nas robia Pi….u. Testovat a testovat a Ockovat. Lebo BOZNIS.
    A kde su DOSTUPNE lieky? Preco to nenechame na Lekarov,aby liecili Vcas?
    Lebo Zamerne nejde vobec o Narod. Ide o Biznis. A silove zlozky,aby pomahali Narodu.
    Sikanuju po cestach a na hraniciach- Nepouceny,nepreskoleny co je Zakonne.Navrat DOMOV z cudziny ma PRAVO kazdy s vedomim bezpecnosti nakazy. NATO ma VEDOMIE, Rodinnu a zazemie STATU.
    A tak slepo posluhuju Biznisu. Len nie NARODU.

Comments are closed.