Fico: Personálna rošáda s rovnakými figúrkami nerieši katastrofálny stav

1
Robert Fico, predseda Smer-SD (Foto: TASR)

Personálna rošáda s rovnakými figúrkami nerieši katastrofálny stav. Jediným riešením sú predčasné voľby – reaguje na aktuálnu politickú situáciu na sociálnej sieti Robert Fico (Smer-SD).

“Tak, ako nefunguje vláda, parlament, či sľubovaná ekonomická pomoc pre obyvateľstvo, prestáva kvôli pravicovej vláde fungovať aj celá naša krajina,” myslí si Fico. Svojim ničnerobením podľa neho vláda spôsobila, že sa zvyšuje nezamestnanosť, podniky či prevádzky vo veľkom krachujú a ľudia prichádzajú o istoty a perspektívu dôstojného života. Pripomína že ešte stále rastie aj počet mŕtvych pri pandémii.

“Predstavitelia vlády, bez elementárnej miery profesionality, vedú krajinu do chaosu. Nedokážu povedať prepáčte, nezvládli sme to. Žiadna personálna rošáda s rovnakými figúrkami nie je riešením katastrofálneho stavu. Jediná šanca, ako zastaviť túto deštrukčnú skupinku sú predčasné parlamentné voľby,” vyhlásil Fico.

- Reklama -

1 komentár

  1. Zase si Matovič vytrel zadok Sulìkom. Pekné teatro zahrali na ľudí.A tá debilná bábkoherečka nám ide klamať, aké ťažké rokovania to boli. Treba čo najskôr referendum,aby sme týchto neschopných bláznov zastavili pokiaľ nebude neskoro.Najvačšì daňový podvodník bude minister financií.Heger ktorý nevie nič povedať iba klamstvo,videli sme to v priamom prenose s Ficom.Načo je nám premiér, ktorý bez grafov a kopou papierov nevie nič povedať zo svojej hlavy. Je to na smiech.

Comments are closed.