Kolíková: Všetky rozhodnutia som urobila

1
Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) (Foto: TASR)

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) plánuje rozhodnutie o svojej budúcnosti na pozícii šéfky rezortu oznámiť v utorok (23. 3.). “Ja som všetky rozhodnutia urobila, zajtra ich budem komunikovať,” povedala po rokovaní predsedníctva strany Za ľudí.

“Podľa mňa by bola veľká škoda, aby táto štvorkoalícia skončila svoju prácu,” zdôraznila Kolíková. K vládnej kríze a budúcnosti Za ľudí v štvorkoalícii dá podľa jej slov strana jasné stanovisko.

Igor Matovič (OĽANO) v nedeľu (21. 3.) oznámil ochotu odísť z funkcie a pôsobiť ako člen vlády. Podmienkou je odchod Richarda Sulíka (SaS) z vlády, odstúpenie Kolíkovej i Juraja Šeligu (obaja Za ľudí) z funkcií, ako aj odchod šéfky zdravotníckeho výboru Jany Bittó Cigánikovej (SaS). OĽANO zároveň chce, aby SaS hnutiu vrátila jeden ministerský post, ktorý strane po voľbách prenechalo.

- Reklama -

1 komentár

  1. Tu je vidieť ako zo svojimi koaličnými partnermi zlodej a plagiátor vytrel podlahu. Ha, ha, ha … Urobil to na jednotku. To sa mu musí uznať. Čo vy na to modré trubky?

Comments are closed.