Sulík: Matovič evidentne chytil maniere podobné Mečiarovi či Ficovi

2
minister hospodárstva a prvý podpredseda vlády pree ekonomiku SR Richard Sulík (SaS) Foto: TASR

Slová ministra obrany SR Jaroslava Naďa (OĽANO), ktorý ohľadom ďalšieho politického vývoja nevylúčil nič, ani to, že vláda bude hľadať podporu u nezaradených poslancov, vníma strana SaS ako hrozbu, že Slovensko je na ceste do priepasti. Liberáli to uviedli v stanovisku, ktorým upozorňujú, že ak by sa premiér Igor Matovič (OĽANO) snažil udržať pri moci aj s podporou bývalých členov ĽSNS, išlo by o vyjadrenie absolútnej túžby po moci.

“Igor Matovič evidentne chytil maniere podobné Vladimírovi Mečiarovi či Robertovi Ficovi. Tichá vláda s fašistami je za hranicou demokratických princípov. Apelujeme na poslanecký klub OĽANO, aby Igorovi Matovičovi tento scenár čo najrýchlejšie vyvrátil,” vyhlásil predseda SaS Richard Sulík a podpredsedovia strany Branislav Gröhling a Karol Galek. Zároveň za poslanecký klub liberálov kategoricky odmietli, že by sa podieľali na takejto vláde.

Minister obrany pred rokovaním vlády zdôraznil, že snahou OĽANO je pokračovanie štvorkoalície, priznal však, že možných scenárov vývoja koaličnej krízy je viac a v súčasnej situácii nemožno vylúčiť nič, odmietol však komentovať špekulácie. Upozornil zároveň, že k súčasnej kríze a diskusiám by neprišlo, ak by šéf liberálov Richard Sulík v čase vrcholiacej pandémie “nerozbíjal” vládu.

- Reklama -

2 KOMENTÁRE

  1. Neviem, že by sme mali v parlamente fašistov. Sú tam všetko poslanci zvolení v parlamentných voľbách a tak sa Matovič môže uchádzať o dôveru každého z nich. Ľudia by predsa dnes nevolili fašistov.

  2. Suliku, Sulíku … posudzovať p.Mečiara je odvaha…. a pri Jeho všeobecnom
    prehľade a rozume môžete mu iba potichu závidieť.. a šúchať nohami…….aj keď svojho
    času nemohol sám na všetko potrebné postačovať……

Comments are closed.