Banáš: Kollár, Remišová, Sulík, neberte nám toho Igiho!

0
Jozef Banáš (Autor: TASR)

Ohromne sa pobavil! Spisovateľ Jozef Banáš sa tak zabavil na obchode premiéra Matoviča ohľadom ruských vakcín, až jeho nákupy prirovnal k humoru Lasicu a Satinského.

Ja chcem len podotknúť,  že to,  čo teraz Igi urobil s ruskými vakcínami, to  je  geniálne číslo hodné Lasicu a Satinského,” vyhlásil Banáš na sociálnej sieti.  A  čo ho tak “dostalo”? 

“Pred tromi dňami  (Matovič –  pozn.PL.sk.) s veľkou  pompou oznámil,  aký obrovský obchodný úspech  dosiahol, že nám sem doniesol neviem koľko tisíc vakcín. Neviem, nikto ich nevidel, možno to bolo naozaj pár krabíc ako povedal Pellegrini. Ale oznámil, že má prísľub na dva  milióny,  čo už je teda parádny úspech,” hovorí Banáš. A čo sa stane o  tri dni? “Ohlási Igi s rovnakou pompou, že aký on obrovský  úspech dosiahol, že tí Rusi to vezmú naspäť, dokonca bez penalizácie,” smeje sa Banáš.

“Pán Kollár, pani Remišová, pán Sulík, apelujem na vás – neberte nám toho Igiho, pretože tu je taká smutná,  vážna situácia v tejto krajine, a keď nám ešte aj tohoto posledného srandistu zoberiete, tak už na Slovensku nebudeme mať žiadnu radosť žiť. Igi, sme s tebou! Aj keby vakcín  nebolo,  sranda musí  byť, drž sa!” odkazuje Banáš.

- Reklama -