Matovič bez servítky opozícii: Nemorálna nie je výnimka. Nemorálny papalášizmus je brať bez hanby 4 500 eur čistého a celý rok h…o robiť

0
Predseda vlády SR Igor Matovič (Foto: TASR)

Premiér Igor Matovič ostro reaguje na kritiku opozície týkajúcu sa vyhlášky hlavného hygienika, podľa ktorej mohli ísť poslanci s covid-19 alebo podozrením naň, do parlamentu.

“Dnes mnohí politici z opozície, či od fašistov či z Ficovej a Pellegriniho mafie, sa budú predbiehať v silných slovách, ako je to nemorálne, že poslanci a pani prezidentka majú od hygienika výnimku prísť do práce v prípade nevyhnutnosti aj počas karantény,” píše Matovič na sociálnej sieti. A poriadne pritvrdzuje!

“Vraj to je nemorálny papalášizmus. Hovoria, že poslanci nesmú mať žiadne výhody voči obyčajným zamestnancom.Tak takto – skúsme bez servítky – NEMORÁLNY PAPALÁŠIZMUS je brať bez hanby 4.500 € čistého mesačne a s prepáčením celý rok hovno robiť – a stráviť akože v práci 50 hodín mesačne,” uvádza premiér Matovič.

“Chápem, máte naložené v gatiach zo strachu, že spravodlivosť aj vám na dvere zaklope a potrebujete preto do posledného dychu štvať ľudí proti vláde, proti opatreniam či očkovaniu. Nejde vám o zdravie ľudí, nejde vám o ich životy. Sú vám ukradnutí. Chcete sa len sebecky zachrániť pred ťažkou rukou spravodlivosti … ale netešte sa predčasne, ľudia nie sú hlúpi,” uzatvára svoje stanovisko premiér ku kritike vyhlášky hlavného hygienika Mikasa.

- Reklama -