Banáš: Snažím sa prestať s chorobami bojovať, ale pochopiť ich

1
Jozef Banáš (Autor: TASR)

Tohtoročné Vianoce populárneho spisovateľa Jozefa Banáša sú úplne iné ako všetky predošlé. Prvý raz po päťdesiatich rokoch ich trávi bez manželky, v nemocnici. S covidom-19 na infekčnom oddelení. “Ale všetko je ako má byť,” uviedol Banáš vo videu, ktorým sa počas Vianoc prihovoril svojim fanúšikom.

Veľa čitateľov ParlamentneListy.sk sa pýta ako je na tom Jozef Banáš? Veríme, že fajn a skoro sa nám prihlási cez sociálnu sieť už z domu. Na videu z nemocnice vidieť, že sa mu ťažko dýcha, hoci sa drží skutočne statočne. Aký bude ďalší vývoj, však podľa jeho slov, ťažko ešte predvídať. Držíme palce!

O Banášovi sa hovorí ako o veľkom kritikovi covid-19. Sám k tomu uviedol z nemocnice: “Ja som nikdy nespochybňoval, že korona neexistuje. Len som si dovolil položiť pár otázok… Neskôr sa k tomu vrátime,” uviedol Jozef Banáš. Najdôležitejšie teraz je, aby vyzdravel, a koronavírus, ktorý naňho napriek extra zdravému životnému štýlu zaútočil s prekvapujúcou silou, aby ho zdolal. Ako trávi čas v nemocnici?

“Snažím sa prestať s chorobami bojovať, ale pochopiť ich. Čo nám tie choroby chcú odkázať: ľudstvu, nám, čo sme to dostali…,” hovorí Jozef Banáš, ktorý v tejto súvislosti hovorí o slove pokora. A ako ešte vo videu uviedol, keby mal desať klobúkov všetky by ich dal dole pred zdravotným personálom na infekčnom oddelení bratislavských Kramárov.

- Reklama -

1 komentár

  1. Su veci ktore mate sancu pochopit a nepochybne su veci ktore nemate sancu pochopit. Co ale potrebujete naozaj pochopit – pan Banas je to, aby ste nebol tak premudrely. Covid vam dal priucku. Ostante premudrely a zivot vam da dalsie priucky.

Comments are closed.