Korona skeptik Banáš leží s covid-19 v nemocnici. Jeho dcéra Adela: Asi už trošku pozmenil názor

0
Ešte 7.12. 2020 písal Jozef Banáš na facebooku: "Pozdravujem všetkých z chladnej rannej meditácie podľa skvelého chlapíka Wima Hofa vo vakcínovom jazere. Ako hovorí môj múdry priateľ ohľadom korony – najhoršia choroba je z preplašenia" (Foto: facebook J.Banáša)

Populárny spisovateľ, bývalý diplomat Jozef Banáš leží od pondelkového večera v nemocnici s covid-19. Je iróniou osudu, že Banáš bol ten, kto od začiatku koronavírus spochybňoval v tom zmysle, že “čo je to za chorobu, keď človek ani nevie, že ju má” a prepočítaval čísla ľudí, ktorý koronavírusu podľahli s číslami bežnej chrípky.

“Otec desať dní ležal, ležal dodnes, kým ho neodviezli so žalúdkom, ktorý nechcel prijímať potravu. Nechcel piť, nechcel jesť. Absolútne to nie je bežná chrípka,” hovorí v emotívnom videu jeho dcéra Adela. Podľa Banášovej jej otec bežnú chrípku prejde lusknutím prsta za dva dni. “Môj otec neberie žiadne lieky, na to, že má 72 rokov, je schopný kedykoľvek odbehnúť polmaratón, je mimoriadne fit na svoj vek a zrazu nebol schopný sa nadýchnuť, keď išiel na záchod,” pokračuje Banášová v opise toho čo sa dialo predtým než prišla sanitka.

Na margo Banášovho postoja ku korone jeho dcéra skonštatovala: “Možno teraz už trošku zmenil ten názor. Nie sme my úplne pánmi všetkého, ani našej imunity.”

Pamätáte? Banáš sa pre koronavírus hrabal v číslach. Úmrtia v Taliansku a stres náš každodenný.

- Reklama -