Bratislava: Muž so zákazom šoférovania narazil do dvoch áut

0
21-ročný vodič šoféroval Mercedes Benz C200, pričom v blízkosti železničného priecestia došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k nárazu do dvoch pred ním idúcich osobných motorových vozidiel. Vodič jazdil napriek zákazu činnosti viesť motorové vozidlá na 2 roky. K zraneniu ľudí v tejto súvislosti nedošlo. (Foto: Polícia Bratislavský kraj)

Bratislavskí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok (30.11.) večer v blízkosti železničného priecestia na Ivánskej ceste. Informoval o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. V uvedenom úseku v smere od Galvaniho ulice 21-ročný vodič z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do dvoch pred ním idúcich osobných motorových vozidiel. Podľa polície sa udalosť obišla bez zranení.

“Pri dokumentovaní tejto nehody bolo zistené, že vodič viedol vozidlo napriek tomu, že má uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 2 roky,” uviedol hovorca.

Dodal, že poverený príslušník Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci podozrenia z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia. “Vyšetrovanie v súčasnosti pokračuje,” uzavrel.

- Reklama -