Vodič pád kamióna vo Svidníku neprežil

0
Vodič-občan Ukrajiny, prešiel s vozidlom do protismeru, prerazil zvodidlá a zišiel dole zrazom popri moste, kde sa vozidlo vyvrátilo. 55-ročný vodič pri nehode utrpel zranenia, ktorým podľahol. Okolnosti vzniku tejto tragickej dopravnej nehody sú nateraz predmetom vyšetrovania. Foto: TASR

Pád kamióna z mosta na obchvate mesta Svidník, ku ktorému došlo v sobotu 14. novembra večer, jeho vodič neprežil. Pre TASR to potvrdilo prešovské krajské operačné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru.

Foto: TASR

Podľa slov operačného dôstojníka museli hasiči zakliesneného vodiča, štátneho príslušníka Ukrajiny, z kabíny vozidla vystrihávať. „Bol to exitus,” konštatoval.

Ako doplnil, hasiči sa na miesto nehody opakovane vracali a až do nedeľného rána pomáhali s odpratávaním nákladu z vozidla, ako i vozidla samotného.

O udalosti informovalo prešovské krajské policajné riaditeľstvo na sociálnej sieti. Vodič poľského kamióna vo veku 55 rokov mal na obchvate v smere Ladomirová – Sročín prejsť do protismeru, preraziť zvodidlá a zísť zrázom popri moste, v dôsledku čoho sa vozidlo vyvrátilo.

„Okolnosti vzniku tejto tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania,” uzavrela polícia.

- Reklama -