V bratislavskej Petržalke funguje už 92 odberových miest

0
Testovanie pred odberným miestom na Námestí republiky v bratislavskej Petržalke. Foto: TASR

V bratislavskej Petržalke funguje už 92 odberových miest, nové pribudlo na Tupolevovej ulici. Informuje o tom najväčšia mestská časť na sociálnej sieti.

„Najplynulejší chod stále hlásia odberné miesta na Dostihovej dráhe, Ekonomickej univerzite, Vlasteneckom námestí,” informuje o tom mestská časť. Situácia je aktuálne priaznivá aj na Nobelovom námestí, Beňadickej a Tupolevovej ulici. Čas čakania bol výrazne skrátený aj v rámci odberných miest na Strečnianskej a Holíčskej ulici.

„Naopak, aktuálne neodporúčame cestu za testovaním na odberné miesta v rámci Námestia republiky a tiež ulíc Vranovská a Krupinská, kde sa doba čakania výrazne natiahla,” doplnili z Petržalky.  

Drive-through v rámci obchodného centra Danubia bol z dôvodu enormného záujmu pre novoprichádzajúce vozidlá tesne po 16.00 h uzatvorený, situáciu na mieste regulujú príslušníci polície. Mestská časť poukázala na to, že jednotlivé tímy sa po krátkej prestávke budú snažiť o to, aby bol chod odberných miest napriek tomu čo najplynulejší.

FOTOGALÉRIA

- Reklama -