Bratislava: Na Bajkalskej ulici sa stali dve nehody

0
Foto: Polícia SR

Na Bajkalskej ulici v Bratislave sa vo štvrtok stali dve dopravné nehody, informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti. Ich účastníkmi boli chodkyňa a cyklistka.

Prvá nehoda sa stala na priechode pre chodcov, kde osobné auto prechádzalo od Trnavskej cesty smerom na Prievozskú ulicu.

„Pri prechádzaní po Bajkalskej ulici z doposiaľ presne nezistených príčin narazilo do 34-ročnej ženy, ktorá cez cestu prechádzala cez vyznačený priechod pre chodcov. Alkohol u vodiča zistený nebol,” uviedla polícia. Na zistenie prítomnosti alkoholu v tele chodkyne sa nariadil odber krvi. „Pri náraze utrpela žena zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z bratislavských nemocníc,” doplnila polícia.

Krátko potom sa dopravní policajti presunuli k ďalšej dopravnej nehode, pri ktorej došlo k zrážke auta s cyklistkou.

„Cyklistka nedávala pozor a narazila do auta, ktoré vychádzalo z čerpacej stanice. So zranením nohy bola prevezená na ošetrenie do nemocnice,” priblížila polícia.

Bajkalská ulica je podľa polície v Ružinove po Trnavskej ceste druhým najnehodovejším úsekom.

„Na tejto ulici je hustá premávka, na ktorej vznikajú kolóny a často dochádza k dopravným nehodám a škodovým udalostiam,” uviedla polícia. Zároveň vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali dopravné predpisy.

- Reklama -