O polnoci uzavrú zjazd z bratislavského Prístavného mosta na Bajkalskú a Slovnaftskú

0
Ilustračná snímka. Foto: TASR

V Bratislave uzatvoria o polnoci z piatka na sobotu (15. 8.) zjazd z Prístavného mosta na Bajkalskú a Slovnaftskú ulicu v smere z Petržalky. Predpokladaný termín znovuotvorenia zjazdov je stanovený na 31. marca 2021. Upozorňujú na to bratislavskí policajti a mesto Bratislava. Uzavretie zjazdov sa pôvodne plánovalo minulý týždeň, avšak pre vážnu dopravnú nehodu ho preložili.

„Vyznačená obchádzková trasa pre smer Petržalka – Bajkalská bude vedená na cestu I/63 – Gagarinovu ulicu a Prievozskú ulicu a vyznačená obchádzková trasa pre smer Petržalka – Slovnaftská bude vedená na cestu I/63 – Gagarinova ulica – Popradská ulica a Ulica svornosti,” informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

Uzávera je súčasťou výstavby bratislavského obchvatu diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, konkrétne výstavby mimoúrovňovej križovatky Prievoz a na rekonštrukcii existujúceho mostného telesa na križovatke. Obchádzková trasa pre automobilovú dopravu i linky MHD bude viesť cez Most Apollo, Košickú a Prievozskú ulicu. Dopravné obmedzenia sa dotknú liniek MHD 96, 196 a 98. Predpokladaný termín ukončenia dopravných obmedzení je marec 2021.

- Reklama -