SLOV-MATIC a SYNOT spojili sily na slovenskom trhu

0
Herné automaty (Autor: SITA)

Do slovenskej spoločnosti SLOV-MATIC, ktorá je najväčším prevádzkovateľom herní na Slovensku, vstúpil najväčší dodávateľ herných zariadení a softvéru na Slovensku, skupina SYNOT. ParlamentnéListy.sk o tom informovala tlačová tajomníčka SYNOT-u Magda Pekařová.

„Objavila sa príležitosť, ktorú sme radi využili. Spoločnosť SLOV-MATIC je na prvej priečke v rámci prevádzky hazardných hier na slovenskom trhu. Rozhodli sme sa preto spojiť sily,” uviedol Miroslav Valenta ml., obchodný riaditeľ skupiny SYNOT.

„Sme pripravení vložiť do nášho spoločného projektu svoje medzinárodné skúsenosti a špičkové technológie, ktoré už dnes dodávame do desiatok krajín celého sveta, a to ako v oblasti land-based, tak pre online sekciu. Veríme, že tým dôjde k posilneniu, ďalšiemu rastu a ešte lepším výkonom oboch spoločností,” dodal.

Fúziou podľa predstaviteľov oboch spoločností by aj mali vzniknúť nové pracovné príležitosti. Už dnes obe spoločnosti len v rámci Slovenska poskytujú prácu viac ako tisíc ľuďom.

 „Spoločnosť SLOV-MATIC je naším dlhoročným zákazníkom a naša komunikácia bola vždy veľmi korektná. V rámci obchodnej spolupráce máme dlhodobo nadštandardné vzťahy. Rozšírenie a prehĺbenie tejto spolupráce je preto logickým vyústením, ktoré vnímame ako skvelú príležitosť v rámci upevnenia postavenia oboch firiem na slovenskom trhu,” uviedla Zuzana Dindofferová, výkonná riaditeľka skupiny SYNOT pre Slovensko.

Obe značky už dnes patria ku zvučným menám v oblasti hazardného biznisu. SLOV-MATIC sa navyše aj vďaka spojeniu so SYNOTOM chystá na vstup do online prostredia.

- Reklama -