Hasiči testovali podozrivé osoby na ochorenie COVID-19 na ôsmich miestach Slovenska

    0
    Hasiči idú odobrať vzorky koronavírusu (Autor: TASR)

    „Hasiči z Banskej Bystrice začali s odbermi hneď ráno v Smrekovci na Donovaloch. Posádka prešovskej hasičskej záchrannej služby pracovala v Tatranských Zruboch a po ukončení odberov vzorky zaviezla na regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) do Košíc,” uviedla Farkasová.

    Dodala, že hasiči z Trenčína mali mobilnú ambulanciu pred hasičskou stanicou v Novom Meste nad Váhom a žilinská posádka Horskej záchrannej služby (HZS) zase vykonávala odbery repatriantom v Kúpeľno-rehabilitačnom ústave Bystrá v Liptovskom Jáne.

    Nitrianski hasiči podľa Farkasovej odoberali vzorky v Školiacom a rekreačnom zariadení finančnej správy vo Veľkom Mederi, posádka trnavských hasičov vykonávala odbery repatriantom na troch miestach – v Centre účelových zariadení Signál, v hoteli Granit v Piešťanoch a na Strednej odbornej škole Policajného zboru v Pezinku.

    „V trnavskom internáte stredného odborného učilišťa energetického (VÚJE) zároveň hasiči z okresného riaditeľstva a členovia z okolitých dobrovoľných hasičských zborov obcí pripravovali priestory na príchod repatriantov zo zahraničia,” dodala Farkasová.

    - Reklama -