Galko šéfom vojenských opravovní? Matovičova sladká pomsta Sulíkovi, komentuje dianie na obrane Raši. A Galko sa len smeje

    0
    Ľubomír Galko (Autor: PH)

    „Vôbec nevylučujem ani to, že ho využijem aj pri riadení podnikov ako takých, či to budú letecké opravovne alebo nejaký iný podnik, to sa ešte rozhodnem,” vyhlásil Naď. Podotkol, že nech sa s Galkom spájajú akékoľvek kauzy, nikto nemôže spochybňovať to, že bojoval proti korupcii a netransparentnosti.

    A práve takéhoto človeka v rezorte potrebujem,” skonštatoval minister.

    Podpredseda Smeru-SD Richard Raši na margo toho na facebooku uviedol:

    „Sme v opozícii a aj by sme si užívali, ako opakovane Matovič verejne ponižuje podpredsedu vlády Sulíka. Ako Matovič vyčíta Sulíkovi nedostatok lojality k vláde a na oplátku ´lojálne´ angažuje jeho úhlavného nepriateľa Galka. Ako Matovič cez médiá vyzýva Sulíka neodkazovať si cez médiá a ako sa vládna koalícia rozkladá sama zvnútra v priamom prenose. Vlastne, ako si ju rozkladá sám premiér. Ale neužívame si to.

    Neužívame si to, lebo ide o toho Galka, ktorý ako minister odpočúval svojich najbližších spolupracovníkov. Odpočúval novinárov a dokonca i nejakého kamionistu, ktorý len náhodou išiel dlhšie za jeho limuzínou. Ide o toho Galka, ktorý za milióny nakúpil nepoužiteľné náhradné diely na vrtuľníky Mi-17, o toho Galka, ktorý nakúpil ako minister obrany pre armádu také pneumatiky, ktoré nesedeli na žiadne z armádnych vozidiel. A to nie sú zďaleka všetky jeho kauzy, za ktoré bol nakoniec z vlády predčasne vyhodený!”

    Zdroj: Facebook/Richard Raši

    ParlamentnéListy.sk oslovili aj Ľubomíra Galka. Na otázku, čo hovorí na to, že má byť prostriedkom pomsty, sa 30 sekúnd smial, aby nakoniec vyhlásil: „Prepáčte, ako štátny zamestnanec sa nemôžem k ničomu vyjadrovať.”

     

    - Reklama -