Deväťdesiatročný Bush na invalidnom vozíku položil herečke ruku na zadok. Sexuálny útok, predátor, zatvorte ho! Roman Joch sa zhrozil nad degeneráciou ženskej kampane

    0
    George Bush starší (Autor: TASR)
    „Vtip roka: George Bush starší obvinený zo sexuálneho obťažovania. V roku 2014 vtedy 90-ročný muž na vozíčku vraj položil herečke ruku na zadok. Inu, sexuálny útok! On predátor, zavrite ho!“ Poznamenal Joch ironicky na správy, ktoré sa objavili. „Vidieť, ako #MeToo úplne zdegenerovalo a stalo sa fraškou,“ dodal.
     
    Reagoval tak na správu, ktorá uvádza, že americká herečka Heather Lindová obvinila bývalého amerického prezidenta Georgea Busha seniora zo sexuálneho útoku. Bush sa teraz za svoje správanie ospravedlnil. Ako uviedla jeho kancelária, prezident Bush by za žiadnych okolností nikomu zámerne nespôsoboval tieseň.
     
    Lindová využila na svoje obvinenie kampaň #MeToo, ktorú ženy využívajú na to, aby upozornili na sexuálne obťažovanie a násilie, ktoré zažili. Bush starší sa jej podľa rozprávania Lindovej dotkol zozadu zo svojho kolieskového kresla a hovoril jej oplzlý vtip.
     
    - Reklama -