Cehlárik sa vzdal kandidatúry na župana v Trnave v prospech Viskupiča

    0
    Poslanec NR SR Jozef Viskupič (na obrázku) bude pravdepodobne najväčším súperom súčasného trnavského župana Tibora Mikuša. (Autor: TASR)

    Nezávislý kandidát Cehlárik sa poďakoval svojim podporovateľom a vyzval ich, aby vo voľbách odovzdali svoj hlas práve Viskupičovi. „Voľby sa blížia a nie je dobré, aby sme trieštili sily. Môžu dopadnúť veľmi zle, a preto som sa rozhodol z predvolebného boja o post predsedu TTSK odstúpiť. Naše programy sú veľmi podobné. Chcem poprosiť mojich voličov, aby neboli sklamaní a ešte raz na nich apelujem, aby svoj hlas odovzdali pánovi Viskupičovi. Verím, že spoločne budeme vo voľbách úspešní,“ skonštatoval Cehlárik, ktorý zároveň pripomenul, že aj naďalej kandiduje na post poslanca TTSK.

    Viskupič zdôraznil, že je pripravený plniť viaceré body z volebného programu Cehlárika. Okrem zlepšovania sociálnych služieb je medzi nimi aj školstvo a rozvoj cestovného ruchu. „Budem tieto priority reprezentovať ako tie body, na ktorých záleží pánovi Cehlárikovi i mne. Chcem mu povedať, že jeho odvahu obdivujem a za jeho podporu ďakujem. Myslím si, že ak spojíme sily a prekryjem náš program Spolu tvoríme kraj aj týmto gestom, tak sa tak potrebná zmena prejaví. Dúfam, že po tomto kroku môžeme spolu hovoriť, že sme odhodlaní zmeniť náš kraj. Či už na poste župana, alebo v zastupiteľstve,“ povedal Viskupič.

    - Reklama -