Putin tím je na svete. Prezidentov kamoš Saša z Washingtonu: Ukážme všetkým silné a jednotné Rusko

    0
    Vladimir Putin má k športu blízko (Autor: Facebook, Complete Hockey News)

    Nie je žiadnym tajomstvom, že ruská hlava štátu a kapitán hokejového klubu NHL Washington Capitals Alexander Ovečkin sú dobrými priateľmi. 

    Jeden z najlepších ruských hokejistov vôbec Ovečkin sa rozhodol ešte viac utužiť kamarátstvo a neformálne vzťahy so 65-ročným prezidentom tým, že založil sociálne hnutie s jednoduchým názvom Putin tím.

    Moskovský rodák Ovečkin, ktorý je odchovancom tamojšieho slávneho klubu Dynamo, informoval o svojej najnovšej aktivite prostredníctvom sociálnej siete Instagram, pričom pridal aj svoju fotografiu s ruským prezidentom. 

    Aj z tejto snímky je jasné, že Voloďa“ Saša“ sú rozhodne zadobre.

    ?????? ??????? ? ????? – ??? ??? ???????, ?? ? ??????, ??? ? ? ????? ????, ??? ?????? ?????? ???????. ?????? ??????? ???????? ?????????? ??? ????, ??????? ???????????. ? ????????? ????? ? ???????? ?????? ? ???????? ????????? Putin’s team, ?? ???? ??????? ??????. ? ??????, ??? ????? ??????????? ??? ???????????. ????? ? ????? ???? ?????? ????? ???????. ? ??????? ?? ??????? ?????? ????????? ? ?????? ??????????, ?????? ??????? ??? ???????????. ? ??????, ??? ???, ?????????????? ????????? ??????, ?????! ??? ??????? ??????????? ? ??????? ???? ??????? ? ?????????? ??????! ??????? ? ???? ???????? ? ???, ??? ?????? ???????????? ???????? ??? ????????? Putin Team. ???? ?????? ????? ??????? – ??? ???? ????????, ??? ?????? ?? ????????, ????? ?? ????????? ????? ??????? ??????, ????, ??? ?? ???? ?????? ??? ??????. #putinteam

    Príspevok, ktorý zdieľa Alexander Ovechkin (@aleksandrovechkinofficial),

    Nov 2, 2017 o 9:07 PDT

    „Som si istý, že mnohí z nás podporujú Vladimira Putina. Spojme sa a ukážme všetkým silné a jednotné Rusko. Chcel by som dnešným dňom oznámiť založenie sociálneho hnutia Putin tím. Byť súčasťou tohto tímu je pre mňa výsadou,“ nadchýnal sa Ovečkin, ktorého slová citoval aj denník Washington Post

    Hokejový útočník zároveň dodal, že rozhodne nehodlá po športovej kariére presedlať na politickú dráhu.

    „Len jednoducho podporujem svojho prezidenta a svoju krajinu. Odtiaľto pochádzam ja, bývajú tu moji rodičia, ako aj moji kamaráti. Keď prídu ľudia z USA do Ruska, zaujímajú sa o dianie vo svojej vlasti. A ja sa zaujímam o dianie v Rusku, lebo to je moja domovina,“ nezaprel v sebe vlastenca elitný zakončovateľ.

    - Reklama -