Kotleba: Bol to neférový boj. Výsledky župných volieb v Banskobystrickom kraji však akceptuje

    0
    Marian Kotleba (Autor: TASR)

    “Ďakujeme, že voliči aj napriek masáži, ktorá prebiehala celým Slovenskom, dali ĽS Naše Slovensko svoj hlas. Vážime si ich dôveru,” konštatoval ešte stále úradujúci šéf kraja.

    “Ten boj bol nerovný a neférový. Proti nám stálo sedem politických strán, ktoré podporovali pána Luntera. Bol to štýl, takmer všetci proti jednému,” zhodnotil.

    “Mediálna presilovka proti mne a strane poznačila výsledky aj v ostatných samosprávnych krajoch. Po štyroch rokoch na čele BBSK ho môžem s hrdosťou odovzdať novému vedeniu,” dodal Kotleba.

    Poznamenal, že strana teraz bude dôkladne analyzovať výsledky volieb v krajoch a okresoch.

    “Keď si pozrieme všetky zmeny, ktoré voľby v samosprávnych krajoch priniesli nielen z nášho pohľadu, ale aj iných politických strán, tak okrem fenoménu nezávislých kandidátov musíme priznať, že Slovensko ovládli kandidáti hodnotovo blízki prezidentovi Kiskovi a kandidáti, ktorých niektorí označujú ako ľudí blízkych hodnotám miliardára Sorosa. Je to pre Slovensko veľmi negatívne, lebo tých päť rokov je dlhý čas, za ktorý sa môže urobiť veľa zlého, a ja sa bojím, či tieto škody napáchané na národe bude potom možnosť napraviť,” zdôraznil Kotleba.

    Ubezpečil ich voličov a sympatizantov, že na pôde Národnej rady SR budú “naďalej tvrdo a nekompromisne obhajovať slovenské národné záujmy a kresťanské”.

    Na otázku, či sa ujme mandátu poslanca krajského parlamentu, do ktorého sa dostal za obvod Banská Bystrica, nedal v nedeľu jasnú odpoveď.

     

    - Reklama -