Jan Kraus sa posmieval erekcii Mirka Topolánka. Prišla mu ostrá odpoveď týkajúca sa jeho vlastného mužstva

    0
    Jan Kraus (Autor: ReproFoto: YouTube)

    Divákov Show Jana Krause tentoraz moderátor v tradičnom satirickom úvode pobavil aj tým, že ostro napadol kandidáta na prezidenta Mirka Topolánka.

    Nedala mu totiž pokoj jedna delikátna vec, a to taká, že Topolánka vyfotili na známych fotkách v talianskom Monte Argentariu pri bazéne s erekciou a že je to na internete. „Neviem, či je ideálne mať prezidenta, ktorého erekciu môžu študovať ľudia po celej planéte,“ uťahoval si z Topolánka znechutený Kraus.

    Treba pripomenúť, že skúsený komik nemá už dlhodobo v láske ani Topolánka, ani kohokoľvek iného spojeného s ODS. Zúčastnil sa na protestoch proti údajnej snahe ODS ovládnuť Českú televíziu, za ich vlád sa vehementne angažoval v protikorupčnom fonde Karla Janečka a za Nečasovej vlády propagoval akciu nespokojných občanov okolo Andreja Babiša.

    Nad výrokom Jana Krausa sa však pozastavuje novinár Jiří X. Doležal z Reflexu s otázkou, či je erekcia skutočne taká neobvyklá vec. Pretože podľa Doležala je to predsa prejav zdravia, sily, plodnosti a vitality, a hlavne symbol mužstva, za ktorý sa netreba hanbiť. Má to azda moderátor Kraus inak? Bol by azda on v obkľúčení žien zachytený na fotografii bez erekcie? Podľa Jiřího X. Doležala všetko nasvedčuje tomu, že v prípade Krausa by to tak zrejme naozaj bolo.

    Starosť Jana Krausa o verejné mravy si však vykladá Doležal tak, že Topolánkova kandidatúra ohrozuje Zemana, ktorého teraz na Pražskom hrade potrebuje premiérsky adept Andrej Babiš. Toho pritom Kraus už dávno podporuje, nechal ho vo svojej šou exhibovať niekoľko hodín pred voľbami a stalo sa tiež, že vystrihával kritické zmienky svojich hosťov. Ukazuje sa tak vraj, že Babiš skutočne nechce prísť o Zemana.

    Špekuláciám dal za pravdu aj samotný Kraus, ktorý vo svojom výklade „Kto je Mirek Topolánek“ tiež uviedol: „On pracuje pre pána Křetínského, takže je to kandidát Blesku, Reflexu a týchto novín – tie o ňom budú veľa písať. Hovorí sa totiž o tom, čo patrí Babišovi, ale už sa nehovorí, čo patrí tým druhým. Takže sa budeme tiež tešiť.“

    autor: dah

    - Reklama -