Kiska v Mexiku „tequiloval“. Keby takto chlomtal Gašparovič, tak by z neho slovenské médiá robili ožrana a sedláka, ozvalo sa zo Smeru

    0
    Prezident Andrej Kiska a mexický prezident Enrique Pena Nieto pijú tequilu (Autor: Reprofoto: Facebook)

    Mexický prezident Enrique Peña Nieto ma počas oficiálneho obeda prekvapil. Navrhol mi, aby sme si typickým spôsobom pripili ich národným nápojom, tequilou. Minister zahraničných vecí Mexika ho so smiechom upozorňoval, že takýto prípitok je mimo štátneho protokolu a doteraz sa nikdy nič také nestalo. Snáď nám to protokolisti prepáčia,“ uviedol prezident Kiska na svojom facebookovom profile spoločne s fotografiou z tejto nezvyčajnej udalosti. 

    Zaujímavosťou je, že dnes (24. 11. 2017) sa už spomínaný prezidentov status na jeho oficiálnom facebookovom profile nedá nájsť. Napriek tomu ho však vypátral smerácky poslanec Ľuboš Blaha, ktorý prezidentovo konanie podrobil drsnej kritike. Keby takto chlomtal tequilu počas oficiálnych návštev prezident Gašparovič, tak by z neho slovenské médiá robili ožrana a sedláka, ktorý obludne porušuje pravidlá protokolu a znevažuje svoj úrad,“ uviedol Blaha.

    Podľa poslanca Smeru platí na prezidenta dvojitý meter, ktorý mu dovoľuje robiť  takéto sedlačiny, a dokonca sa s nimi aj chváliť na Facebooku. Pretože vie, že naše krajne objektívne médiá z neho ešte urobia národného hrdinu za to, aký je coolový a ako úchvatne bojuje s naškrobenými protokolistami. Ešte si k tomu mohol zase na ksicht nalepiť masku miňona, aby bol ešte coolovejší. Vivat Borat,“ uzatvoril Blaha.

    - Reklama -