Pri lapaní členov bankomatovej mafie sa vyhrážal policajtom smrťou a zdúchol. Po Gašparovej výzve sa sám prihlásil na polícii

    0
    Policajné vozidlo poškodené pri lapaní bankomatovej mafie v obci Opoj v okrese Trnava (Autor: Reprofoto: Facebook / Polícia SR)

    „Zároveň OS nariadil v predmetnej trestnej veci termín hlavného pojednávania na 16. januára 2018,“ informovala TASR hovorkyňa. 

    Matúš Š. sa prihlásil na polícii na výzvu prezidenta Policajného zboru SR Tibora Gašpara. Po incidente v Opoji, kde zomrel jeden muž a druhý bol zranený, sa mal policajtom vyhrážať smrťou, no z miesta následne odišiel.

    Streľba v Opoji sa strhla po tom, ako sa dvojica mužov pokúšala odcudziť auto a políciu na to upozornil občan. Muži pri pokuse o útek autom zaútočili najskôr na prvú a následne na druhú privolanú policajnú hliadku. Na to policajti použili strelné zbrane, obaja muži utrpeli zranenia. Na mieste zomrel šéf bankomatovej mafie z Galanty Ján G., Martin K. bol so strelným poranením hlavy prevezený do nemocnice v Trnave.

    - Reklama -