Pomocou Facebooku sme odstavili Fica a Kaliňáka. Priaznivci Remišovej odrádzajú poslankyňu od jej rozhodnutia odísť zo sociálnej siete

    0
    Poslankyňa OĽaNO Veronika Remišová (Autor: df)

    Remišovú presvedčili najnovšie odhalenia o zhromažďovaní obrovského množstva osobných údajov z FB a ich využívanie vo volebných kampaniach či na diskreditáciu oponentov. To je pre ňu poslednou kvapkou.

    „Služby takýchto špecializovaných firiem sú strašne drahé a môžu si ich dovoliť iba strany s veľkými peniazmi, často získanými korupciou či “vlastnou hlavou”,“ dodáva.

    Na záver ďakuje všetkým priaznivcom za povzbudenie a milé slová a oznámuje, že jej osobný profil bude od dnes neaktívny.

    Reakcie na Remišovej rozhodnutie sú rozporuplné. V komentároch sa objavili vyjadrenia ako „Ok, zabalíme to všetci. So Smerom na vecne veky a nikdy inak.“ alebo tiež „lenže pomocou FB sme odstavili Fica a Kaliňáka…“

    „Len to potom musíš zrušiť aj Twitter, Instagram, Linkedin či Gmail. Funguje to tak všade,“ upozorňuje diskutér. „A kúpiť si starú Nokiu 6110,“ dopĺňa vtipný fanúšik na Facebooku.

     

    Nepochválila ju ani táto diskutérka: Nepáči sa mi to Veronika. Už aj ty utekáš z bojiska ako Kiska? Ozaj už nikto nemáte ducha svätého. ktorý dáva silu, múdrosť a odhodlanie? Čo sa s vami deje, kresťania?“

    Naopak, stretla sa aj s ocenením svojho kroku: „Tak ja to chápem a asi je to veľmi racionálny krok. Ešte ako extra bonus bude oslobodenie od neuveriteľných špinavých komentov tejto bohumilej slovenskej spoločnosti! Gratulujem.

    - Reklama -