Vláda je podozrivá zo štátneho terorizmu a Pellegrini montuje skriňu, konštatuje Beblavého Spolu

    0
    P.Pellegrini stavia v teple skriňu v pivnici (Autor: ReproFoto: Facebook/P.Pellegrini)
    Na oficiálnom facebookovom profile strany SPOLU sa objavil status s nadpisom: „Vláda je podozrivá zo štátneho terorizmu, Pellegrini montuje skriňu“. V ňom Beblavého strana tvrdí, že Slovensko je prvýkrát od únosu Michala Kováča mladšieho v situácii, keď je vedenie štátu podozrivé zo štátneho terorizmu.
     
    Celý status je namierený proti vládnemu Smeru. „Do našich životov sa za vlády Smeru vracajú vraždy, únosy a prepojenie organizovaného zločinu a štátnej moci. Vláda Smeru uniesla Slovensko, úlohou nás ako novej politickej sily je vymeniť ju za dôveryhodnú a prozápadnú vládu rovnako, ako sme pred 20 rokmi vymenili Mečiara,“ vyzýva opozičná strana. 
     
    Strana SPOLU vyhlasuje, že podporí všetky rozumné kroky, ktoré povedú k riadnemu vyšetrovaniu. Vyčíta však predsedovi vlády, že sa ešte nevyjadril k odvlečeniu vietnamského občana cez Slovensko do Vietnamu. 
     
     
    „Premiér sa k novým skutočnostiam stále nevyjadril, no zverejňuje na sociálnych sieťach fotky, ako montuje skriňu, čo považujeme za absolútnu aroganciu voči občanom Slovenska. Je to stále rovnaká arogancia vládnutia Smeru, ktorú začal Pavol Paška, pokračoval v nej Robert Fico a dnes ju predstavuje Peter Pellegrini,“ píše SPOLU v statuse
     
     
    Beblavého strana reaguje útokom na fotky, ktoré Peter Pellegrini zverejnil na svojom oficiálnom facebookovom profile. Premiér na nich pózuje pri skladaní skrine v pivnici svojho domu, kde je v tomto teple podľa neho najlepšie. 
     
    „Premiér-nepremiér, keď si chcem odložiť veci v pivnici, musím si poskladať skriňu. Ale poviem vám, v tomto teple je tu veľmi príjemne. Ako bojujete s horúčavami vy, priatelia?“ píše premiér na Facebooku. 
     
    Ľudia si pod fotografiami Pellegriniho všímajú, že plechovú skriňu v pivnici svojho domu skladá v kožených mokasínach. 
     
     
    Peter Pellegrini je od nástupu do funkcie premiéra mimoriadne aktívny na sociálnej sieti a zrejme chápe jej silu ovplyvňovať verejnú mienku. Na svojom facebookovom profile uverejnil len počas júla 28 statusov. Takmer denne sa na jeho stránke objavujú komentáre nielen k oficiálnym povinnostiam predsedu vlády, ale aj z jeho súkromia. Pri každom statuse sú fotky alebo videá. 
     
    Vítanie delegácií, odovzdávanie cien, oficiálne návštevy, ale aj víťazstvá Petra Sagana, či fotky so psom alebo pri grilovačke. To všetko Pellegrini rád a často zdieľa s ľuďmi. Pravdou však je, že premiér nie je ani zďaleka jediný politik, ktorý využíva Facebook na oslovenie ľudí. Podobne to robia takmer všetci predsedovia parlamentných politických strán a hnutí, ale aj mimoparlamentní politici, ktorí sa pomocou sociálnej siete snažia prilákať voličov. 
     
    - Reklama -