Fico prehovoril: Sorosove deti a Kiska znova útočia na Smer. Protivládny tretí sektor sa snaží povaliť vládu

    0
    Robert Fico (Autor: TASR)

    “Ešte ani neuschol atrament na ničím nepodloženom článku o únose a už sa umelo vyvoláva ďalšia vlna proti vláde a Smeru-SD. Sorosove deti hovoria o protivládnych protestoch, opozícia a prezident Andrej Kiska chrlia jedno obvinenie za druhým a kriminalizujú. Takýto priebeh mali všetky protivládne protesty,” povedal Fico s tým, že na druhej strane sú rad za radom vyvracané tvrdenia z článku o participácii štátnych orgánov na únose Vietnamca.

    Podľa jeho slov platí, že protivládny tretí sektor, ktorý robí politiku, opozícia a prezident Kiska sa boja normálnych demokratických parlamentných volieb, lebo ich nevedia vyhrať. “Preto sa všemožne, bez demokratických volieb, snažia povaliť vládu a dostať sa k moci. Myslím si, že aj tento prípad dopadne rovnako, ako to bolo v prípade CT či v prípade politického zneužitia vraždy novinára a jeho priateľky,” dodal Fico.

    Opis únosu vietnamského podnikateľa z Bratislavy za pomoci slovenskej polície a použitia vládneho špeciálu vo štvrtok (2.8.) zverejnil Denník N. Rezort vnútra ho označil za úplný nezmysel s tým, že obsahuje samé výmysly a klamstvá a ide o čisté sci-fi jeho autora. Už predtým nemecké médiá priniesli informáciu, že tamojší vyšetrovatelia nepochybujú o tom, že pri únose bol použitý slovenský vládny špeciál.

    - Reklama -