Na koncerte proti rasizmu v Chemnitzi: mladí ľudia a vlajky homosexuálnych hnutí

    0
    )

    „Pýtali sme sa miestnych, ktorí navštívili túto demonštráciu, prečo sú tu. Väčšinou sú títo ľudia dosť ľavicovo zameraní. Je tu dosť ľavicových hnutí. Zišli sa tu ľudia, ktorí majú dosť promigrantské názory,“ uviedol reportér.

    Jeden z miestnych občanov podľa neho pripustil, že je veľký problém, čo sa tam deje. „Ale stále tvrdil, že by sa malo pomáhať ľuďom, ktorí utekajú. Pripomínal rok 1968, keď utekalo dosť českých občanov do Nemecka,“ dodal reportér.

    Zdroj: Facebook / Zpravodajství FTV Prima

    Server iPrima.cz priniesol aj komentár, podľa ktorého je len otázkou času a miesta, kedy a kde dôjde k podobnej situácii ako v Chemnitzi. „Vražda. Demonštrácia. Pravicoví extrémisti. Odsúdenie zo strany médií a politikov. Demonštrácia. Xenofóbovia a náckovia. Kontrarozviedka by možno mala sledovať členov strany AfD. Akoby príčina de facto nikoho nevzrušovala a dôležitejší bol až jej dôsledok. Akoby demonštrácia proti neprispôsobivým a s našou kultúrou nekompatibilným jedincom najmä zo subsaharskej Afriky a Blízkeho východu bola neporovnateľne viac pohoršujúca než vražda Nemca s kubánskymi koreňmi, ktorá jej predchádzala,“ píše v komentári Tomáš Vyoral.

    „Skrátka, umelo generovaný multikulturalizmus našej doby a prínosy migračnej invázie sú nespochybniteľné,“ dodáva aj s poukazom na situáciu v Chemnitzi.

    Reportér FTV Prima potom ukázal aj náladu pred koncertom, na ktorý dorazili desaťtisíce ľudí. „Väčšinou sú to mladí ľudia s vlajkami ľavicových hnutí, homosexuálnych hnutí,“ poznamenal reportér. „Čo sa týka obyčajných občanov, tí sa zdržujú v okolitých uliciach, celé mesto je relatívne v pokoji,“ doplnil s tým, že na miesto dorazili ľudia z celého Nemecka.

    Zdroj: Facebook / Zpravodajství FTV Prima

    Spravodajstvo nájdete TU.

    - Reklama -