Šokujúce zistenie zo zásahu kukláčov! Zadržaný je aj bývalý policajný vyšetrovateľ

    0
    Policajný zásah v Kolárove (Autor: TASR)

    “Momentálne prebiehajú domové prehliadky a ďalšie procesné úkony. Viac informácií poskytneme, keď to situácia dovolí,” informuje na sociálnej sieti polícia.

    Podľa informácií tv.noviny.sk zadržali príslušníci NAKA na juhu Slovenska osem osôb, pričom jednou z nich mal byť Tomáš z Kolárova, ktorý v minulosti pracoval ako policajný vyšetrovateľ v Komárne. Polícia podľa portálu od 04.00 h monitorovala terén, na mieste lietal policajný vrtuľník, ulica, na ktorej k zásahu došlo, je uzavretá.

    Právny zástupca rodiny Kuciakovcov Daniel Lipšic na sociálnej sieti vyzýva verejnosť, aby mala dôveru k doterajším výsledkom vyšetrovania. “Vo vyšetrovacom tíme boli a sú aj skúsení vyšetrovatelia a prípad dozorovali dvaja mimoriadne erudovaní prokurátori Úradu špeciálnej prokuratúry. Rozsah vyšetrovania, aj za účasti Europolu a iných zahraničných zložiek, bol bezprecedentný. Viem, že u nás vládne všeobecná skepsa k našim bezpečnostným orgánom, ale chcem požiadať o dôveru k výsledkom tohto vyšetrovania. Aj vďaka verejnému tlaku si už nikto nedovolil do jeho priebehu zasahovať,” uviedol Lipšic.

    Ján Kuciak bol investigatívny novinár v redakcii spravodajského webu Aktuality.sk. Kuciaka a jeho snúbenicu zavraždili 21. februára v ich dome vo Veľkej Mači výstrelmi z pištole kalibru 9 mm.

    - Reklama -