Zaznelo zo SaS: Hľadá sa prezidentský kandidát Smeru, ľudia sa moc nehrnú dať si na čelo pečiatku zločineckej organizácie

    0
    Robert Fico a Miroslav Lajčák (Autor: TASR)

    „Hľadá sa prezidentský kandidát Smeru. Ľudia sa nejako moc nehrnú dať si na čelo pečiatku zločineckej organizácie,“ napísal vo svojom facebookovom statuse. Ako dôkaz použil komunálne voľby, v ktorých poukázal na jednu skutočnosť. V Stupave, kde Galko žije, nemá Smer ani SNS jediného kandidáta na primátora. Na druhej strane, za mestského poslanca kandiduje z týchto strán iba jeden človek. „Ide o bývalého primátora, ktorý je jednou nohou v base a nikto by ho na kandidátku nedal,“ vysvetlil.

    Na porovnanie uviedol, že demokratická únia, ktorá sa skladá zo SaS, OĽaNO, KDH, Nova a Zmena zdola postavila aj kandidáta na primátora (Petra Novisedláka – pozn. redakcie), aj 14 kandidátov na poslancov. Dodal, že v Stupave sa na magistrát volí 16 poslancov. „Jedno miesto sme nechali voľné pre jedného slušného nezávislého kandidáta, ktorého podporíme, lebo on chcel ísť ako nezávislý. A jeden náš kandidát tesne pred voľbami z vážnych zdravotných dôvodov odstúpil. Takže u nás je to jeden ku 14. Že pozdravujem ´spoluobyvateľov´ Stupavy smeráka Erika Tomáša a esenesáka Antona Hrnka,“ uzavrel.

    - Reklama -