VIDEO Smerák Bublavý: Bol by som k***t, ak by som si diplomovku písal sám

    0
    Poslanec za Smer Dušan Bublavý (Autor: TASR)

    Dušan Bublavý sa v nahrávke rozpráva s istým pánom, ktorý sa ho pýta, kde zmizol jeho posudok k diplomovej práci, vďaka ktorej získal magisterský titul Dubnického technologického inštitútu. A to z dôvodu, že v minulosti bol zverejnený na internete, ale v súčasnosti sa tam už nenachádza. Bublavý, ktorý je momentálne starostom obce Častkovce, kde bude kandidovať aj v tohtoročných komunálnych voľbách, vulgárne nadával danému človeku.

    „Moja ženy mi bola spolužiačka, mal som 30 spolužiakov, môžete sa ich spýtať, ako som robil opravné skúšky alebo že som chodil do školy ako ch*j. Vy ste celkom primitívny,“ nadával pýtajúcemu sa. Následne mu oznámil, že si posudok má vypýtať z Centrálneho registra záverečných prác, odkiaľ zmizol. Dodal, že študoval v Novom Meste nad Váhom, kde bolo detašované pracovisko, pričom ho znovu odkázal na svojich spolužiakov, aby mu to potvrdili.

    Následne sa ho daný človek pýta, aká bola téma diplomovky, akú z nej dostal známku a či je pravda, že oponent mu do práce napísal, že text sa nezhoduje s názvom a témou. „Dostal som veľmi dobrú známku, bol som ohodnotený medzi najlepšími. Odkiaľ máte tieto informácie? Vy ste ozaj zlý človek, ktorý v živote nič nedosiahol a len mi závidí. Neviem, čo je na tom pravda,“ navážal sa Bublavý.

    Množstvo vulgarizmov

    Dodal, že pred ôsmimi rokmi získal magisterský titul a ďalej sa o veci nestaral, rovnako ani o to, čo mu oponent napísal do práce. „Mne to bolo jedno, hlavne, že som prešiel. Keby som nemal spolužiačku manželku, s ktorou som poctivo chodil päť rokov do školy, tak by som ju v živote nešiel robiť,“ uviedol. Následne dostal otázku, či mu danú diplomovku nepísala manželka. „Písali sme ju spoločne, ale ona je majsterka sveta v písaní na stroji, tak by som bol k***t, ak by som ju písal sám. Urobila ju spoločne so mnou. Nemôžem za to, že moja manželka je celkom šikovná.“

    Z týchto slov pýtajúci sa konštatoval, že teda diplomovku nepísal Bublavý, ale jeho manželka, na čo mu poslanec odpovedal, že je primitívny a zákerný človek. Následne mu adresoval otázku, kto písal diplomovku jemu, na čo dopytujúci sa uviedol, že takú prácu nemá. Na to mu Bublavý dáva otázku, prečo nemá diplomovku a prečo si nerobí školu. „Nemám manželku, ktorá by mi ju napísala,“ povedal. „Tak si ju nájdite,“ argumentoval Bublavý. Následne tak znovu konštatoval, že Bublavému celú diplomovku napísala manželka. „Nenapísala, ty k***t pri*****ý. Hovorím ti, že sme ju spoločne písali. Si celkom ‚­debil‘. Myslel som, že si normálny,“ rozčuľoval sa na záver.

    Pre portál topky.sk sa vyjadril, že nevedel, že ho nahrávajú. Prebehol súkromný rozhovor. Z mojej strany boli použité aj vulgarizmy, ale opakujem, bol to dôverný rozhovor. Bol na mňa vyvíjaný tlak od dotyčného. Manželka mi diplomovku len prepísala. Je majsterkou sveta v písaní na stroji, myslím, že ju nikto neprekonal. Čo som si mal niekoho najať? Mám šikovnú manželku,” uviedol Bublavý. 

    Galko: Je to riadny ‚cvokhaus‘

    Svoj názor na danú nahrávku napísal saskár Ľubomír Galko. Porovnal to s utorkovým hlasovaním o voľbe ústavných sudcov po novom. Napísal, že išlo o ťažký večer a rovnako aj ťažko zvedený súboj. „Obzvlášť, keď proti nám stálo také množstvo intelektuálov z kriminálnej organizácie Smer-SD, ako je tento. Odporúčam vypočuť si až do konca. Priatelia, buďte radi, že robíte v obchode, automobilke, na pošte, v nemocnici, v škole alebo v banke, či poisťovni. Skrátka, v normálnom zamestnaní. A tešte sa zo zachovania svojho duševného zdravia. Toto tu je teda iný cvokhaus. V utorok to bol obercvokhaus,“ konštatoval na Facebooku.

    - Reklama -